Doğru teşhis ve tedaviyi tam kapsamlı, yüksek ve konforlu standartlarda fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmetini hastalarımıza sunmayı ilke edinen özel mersin FİZYOMED Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi,hekimleri Uzm Dr. Yasemin Erdoğan, Uzm. Dr. Fatih Gün ve Uzm. Dr. Yeşim Gökçay öncülüğünde,konusunda uzman 10 Fizyoterapist ve 15 fizik tedavi teknikeri ile hastalara AĞRISIZ BİR YAŞAM için en modern teknik ve uygulamalar sunmaktadır. Modern ve çağdaş tüm gelişmeler takip edilerek yapılan 7 katlı yeni binasıyla hizmet veren FİZYOMED'te bir çok hasta grubuna en gerekli ve etkili tedavi yöntemler uygulanıyor.
 
 
FİZYOMED çatısı altında; Nörolojik rehabilitasyon ( inme,kas hastalıkları,multiple skleroz,Parkinson,brachial plexus gibi ), Pediatrik ( çocuk) rehabilitasyonu ( cerebral palsy,down sendromu,otizm gibi ), Ortopedik rehabilitasyon ( kireçlenmeler,diz/kalça/omuz protezi,kırık,ampütasyon ), Spor yaralanmaları tedavisi (menisküs,bağ yaralanmaları Romatizmal hastalıklar (romatoid artrit.ankilozan spondilit ), Pulmoner ve kardiak rehabilitasyon, Bel ve boyun fıtığı/ağrısı tedavisi, Omuz yırtığı/ağrısı tedavisi, Antalgic trak, Elektroterapi, Lenf ödem tedavisi, Kuru iğneleme tedavisi, Kinezio tape ( ağrı bandı ), Manuel terapi teknikler, PRP, Nöralterapi, Proloterap, Lazer tedavisi, Pilates gibi sağlık hizmetleri titizlikle yürütülüyor.

 
En son çıkan teknolojik cihazlar ve konusunda uzman fizyoterapist ve fizik tedavi teknikerleri ile, kurulduğu yıl olan 2005 tarihinden beri, on binlerce hastaya hizmet veren özel Mersin FİZYOMED fizik, tedavi ve rehabilitasyon tıp merkezi fark yaratmaya devam ediyor.

Editör: Barış Köksal