Editörümüz Berivan Sürgit sordu, Gifa Gündoğdular İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu cevapladı. İşte o röportaj:

GİFA Gündoğdu inşaat kaç yılında kuruldu.?

1996 yılında rahmetli babamız Garip Gündoğdu tarafından kuruldu. İlk açılışımız karo ve mermer imalatı olarak açıldı. 2010 yılında inşaat sektörüne adım attık. 2010 yılından bu yana da Mersin’de inşaat sektöründe hizmet vermeye devam ediyoruz.

GİFA Gündoğdu inşaat olarak tamamlanan projeleriniz nelerdir.?

Atatürk Mahallesi'nde 2 blok yaptık. Üniversite yolunda 1 +1, 2 +1 25 daire projemiz tamamlandı. Yeni mahallede 2 bloktan oluşan 41 daire projemizi tamamladık.  Tekrar Atatürk Mahallesinde 9 kattan oluşan 18 daire yaptık. Hedeflediğimiz yeni projelerimiz ve devam eden projemiz mevcut.

Projeleri planlarken nelere dikkat edersiniz.?

Projeleri planlarken kalite ve güven önceliğimizdir. Bizden bir kez ev alan kişiler, başka müşterilerimize referans oluyor. Biz bu durumdan oldukça memnunuz, çünkü bizim şirketimizin anlayışına göre daireyi yapıp satmakla iş bitmiyor. Uzun süreli müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Kalite ve güven sağlayan bir işletmeye rağbet ediyor insanlar; bizde bu kaliteyi sağladığımızı düşünüyoruz.

Mersin’deki inşaat sektörünü nasıl değerlendiriyorsunuz.?

Kimse Mersin’de yapılan inşaatların hakkını vererek yapmıyor. Öncelikle benim şahsi düşüncem bu yönde. Mersin’de yapılaşma çok çarpık, görsel anlamda güzel bir yapılaşmadan çok dağınık yapılaşamaya doğru hızla ilerliyoruz. Bir çok kişi kafasına göre inşaat yapmaya devam ediyor ve bunun önlemleri alınmıyor. 

Günümüzde insanların sizden beklentileri nelerdir.? Siz bu beklentileri nasıl karşılıyorsunuz.?

Her insanın inşaat sektöründen beklentisi kalitedir. Biz de insanların bu beklentisi doğrultusunda ürünlerimizi en kalitelisinden seçiyoruz. İnsanların güveni çok önemli bu güveni de sağlamak baya bir zaman alıyor.  Bizler uzun zamandır bu sektördeyiz ve insanların güvenini kazandığımız, yaptığımız satışlar ile ortaya çıkıyor. 

Devam eden projeniz hakkında bize bilgi verir misiniz.?

En son projemizi eski Mezitli yolunda ‘GİFA LİFE’ olarak 15 katlı tek bloktan oluşturduk. 3.000 m2 üzerine ve 500 m2 inşaat alanı 2500 m2’de yeşil alanı bulunan 4+1, 220 m bürüt, 15 katlı ultra lüks bir proje bu. Türk hamamı, saunası, sinema salonu, spor salonu, kapalı havuzu, açık havuzu bunların hepsi şuan mevcut durumda. Yaklaşık bir yıla kadar da teslimatını gerçekleştireceğiz evlerin. Daireleri hazırlarken en çok kaliteye önem verdik, ince işçilikler dahil her şeye en iyi malzeme kullanıldı.

MERSİNLİLER'İ DAVET EDİYORUZ

Son olarak şunları söylemek isterim ki; bizler ziyaretçilerimize müşteri gözüyle değil, misafir gözüyle bakıyoruz. Mersinliler'i yaptığımız projeyi incelemeye davet ediyoruz. Zaten projelerimizi inceledikleri zaman, farklı seçenekler ile aramızdaki farkı kendileri de göreceklerdir. 

Gifa Gündoğdular Danışma Hattı: 0 (324) 359 99 95






Editör: Barış Köksal