Mersin'in sevilen işadamlarından Fanatik Galatasaraylı Asilzade Yemekçilik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Atilla'nın sosyal medya hesaplarını bu sabah açanlar duygulu bir paylaşım ile karşı karşıya kaldılar..

Tüm çevresi tarafından fanatik Galatasaraylı olarak bilinen Mehmet Atilla'nın sosyal medya hesaplarında 'Şampiyon Fenerbahçe, En Büyük Fenerbahçe' Hashtaglari ile yaptığı paylaşımlar büyük beğeni topladı.. Mehmet Atilla, kanseri yenen fanatik Fenerbahçeli İbrahim Açıkgöz'ün kendisine getirdiği hediyeden dolayı duygulanarak aşağıdaki paylaşımı yapınca bu paylaşımı okuyanlar da duygulandılar..


İşte o paylaşım:

'Günaydın Sevgili Dostlarım Benim. Bu yakışıklı Fenerbahçeli kardeşim 3ncü evrenin sonu 4ncü evrenin başında kanser olduğunu öğrendi. Yılmadan, usanmadan, pes etmeden mücadele edip inancın gücüyle bu zor savaşı kazandı. Bu süreç sonrasında benim Galatasaray formalı resmimi bu şekilde naif bir düşünce ile baskı yaptırıp bana hediye olarak getirdi. Şu anda odamda ki en değerli eşya. Duygularımı anlatacak kelime bulamıyorum. Sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Ömrün boyunca her dileğinin gerçekleşmesi dileğiyle'

Editör: Barış Köksal