Türkiye'de her geçen yıla oranla yatırımların artış gösterdiğini ve buna bağlı olarak daha çok istihdam alanlarının olduğunu belirten Özgür, 'İş dünyası olarak, dış güçlerin ülkemiz üzerinden oynadıkları oyunlar bizleri tedirgin etse de 2018 yılının ekonomi alanında Türkiye'nin yılı olacağına inanıyorum. Türkiye her geçen yıl yatırımlarla yeni istihdam alanları yaratmaya devam ediyor. 2018'in İşsizlik oranlarının en aza indirildiği Türkiye'nin adımının atıldığı bir yıl olmasını temenni ediyoruz. Hükümetin yaptığı açıklamalar neticesinde Türkiye'nin büyüme oranının yüzde 5.5 olacağı belirtildi. Bu Türkiye için umut verici bir rakam. 

Mersin bölgesine baktığımız zaman yine hükümetimizin desteği ile birçok yatırımlar yapılıyor, bu yatırımlar Mersinimizin kalkınmasında ve gelişmesinde etkin rol oynayacaktır. Özellikle Antalya - Mersin yolunun düzenlenmesi ve daha kısa süreye indirilmesi, Çukurova Bölgesel Havalimanı gibi yatırımlar Mersin'in iş hacmini ciddi oranda artıracaktır. Bu açıdan 2018 yılının hem Türkiye hem de Mersin için umut dolu bir yıl olacağına inanıyorum' dedi.

İş dünyasının Mersin'e yatırım yapması gerektiğini belirten Özgür, 'Mersin önümüzdeki yıllarda yapılan yatırımların ışığında yıldız kent haline gelecektir. İş dünyasının Mersin'e daha fazla yatırım yapmaları gerektiği kanattindeyim' ifadelerini kullandı.
 

Editör: Barış Köksal