'Ülke ve millet olarak terörün, terör örgütlerinin ve onların arkalarındaki güçlerin üstesinden geleceğimize inanıyorum' diyen Özgür, ifadelerinde şunlara yer verdi;

'Devletimizin bekasına, milletimizin geleceğine ve ülkemizin bütünlüğüne yönelik olarak bazı iç ve dış odakların terör saldırılarından birini daha çok acı bir şekilde İstanbul’dan sonra Kayseri'de yaşadık. Bölgede yaşanan istikrarsızlık sonucunda son yıllarda terör saldırılarının hedefi olan Türkiye, bugün bir kez daha alçaklıkta sınır tanımayan hain bir saldırının hedefi olmuştur.

Güvenlik güçleriyle yaptıkları mücadeleyi kaybettikçe ahlaksız ve vicdansız yollara başvuran teröristler ve onları maşa olarak kullanan şer güçler, dün olduğu gibi bugün de amaçlarına ulaşamayacaklardır. Yaşanan bütün bu acılara karşı aziz milletimizin bugüne kadar gösterdiği sağduyu ve metanet, karanlık odaklara verilen en anlamlı mesaj olacaktır. 

Terörle mücadelede ülkemizin ve milletimizin yanında yer almak yerine terör örgütlerini ve teröristleri desteklemeyi tercih eden ülkelerin tutumlarına karşın Allah’ın yardımıyla, ülke ve millet olarak terörün, terör örgütlerinin ve teröristlerin ve elbette onların arkalarındaki güçlerin üstesinden gelineceğinden şüphemiz yoktur. 

10 Aralık Cumartesi gecesi ve bu sabah Kayseri'de gerçekleştirilen alçakça saldırıları kınıyor, saldırıda şehit düşen polislerimize, askerlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, kederli ailelerine başsağlı diliyorum. Milletimizin başısağolsun.'
Editör: Barış Köksal