Cumhur İttifakı’nın yerel seçimleri kazanarak Mersin’e değer katan projeler kazandıracağını belirten İşadamı Şevgin, ‘2019 yerel seçimleri Cumhur İttifakı’nın zaferi ile sonuçlanacağına inancımız tamdır. Büyükşehir’de Hamit Tuna, Mezitli’de Serdar Soydan başkanımızla birlikte Mersin ve Mezitli’yi el birliği ile hak ettiği noktalara getireceğiz’ dedi.

Mersin’in gönül belediyeciliği ile tanışması gerektiğinin altını çizen Şevgin, ‘Bizler yatırımları destekleyen, ekonomiyi kalkındıran, milletle iç içe olan bir belediye başkanı istiyoruz. Milletine gönülden bağlı olan Cumhur İttifakı adaylarının her zaman destekçisi olacağız. Mersin Cumhur İttifakı’nın belediyecilik anlayışı ile tanışması gerekiyor. Değişim ve gelişimin çizgisinde ilerleyen bir sistem istiyorsak bizler de üzerimize düşeni yapmamız gerekiyor’ ifadelerini kullandı.

‘Cumhurbaşkanımızın her zaman destekçisiyiz’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye için büyük bir şans olduğunun altını çizen Erdal Şevgin, ‘Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı hamleler ile birlikte ülkemiz 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyecektir. Cumhurbaşkanımız ülkemiz için büyük bir şanstır.  Bizler de iş dünyasının bir parçası olarak bu süreçte Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yol haritasına ışık tutmak için sonsuz destek sağlayacağız’ dedi.

Editör: Barış Köksal