Bu büyük zaferin tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirten Bilen Otomotiv Genel Müdürü Ercan Memiş mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Aziz vatanımız ve milletimizin güvenliği için gözünü kırpmadan şehit ve gazi olan kahramanlarımızın emanetlerine kararlılıkla sahip çıkacağız. Onlar yüce milletimizin en değerli varlıklarıdır. Bugün bizler de onların mirasçısı olarak Türkiye Cumhuriyeti'ni en ileri seviyeye götürmek için tüm gücümüzle çalışmalıyız.

Milli mücadelemizin en zor dönemi olan Büyük Taarruz'da milletimiz, askeri yetenek ve gücünü büyük millet olmanın kabiliyetlerini bir kez daha bütün dünyaya göstermiştir. Milletçe elde ettiğimiz başarılar ve ülkemizin geldiği seviye, yolumuzun açık olduğunun en önemli göstergesidir. Büyük hamleler gerçekleştiren ülkemiz geleceğe umutla bakmakta ve güvenle yoluna devam etmektedir.

Bu duygu düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyor, yüce rabbimizden aziz şehitlerimize rahmet gazilerimize uzun ve sağlıklı ömürler vermesini niyaz ediyorum." 
Editör: Barış Köksal