Mersin’de birçok kurum kuruluş ve firmalara güvenlik hizmeti veren İtina Güvenlik, 18 yıllık tecrübesi ile başarılı işlere imza atıyor. Güvenlik kamerası ve alarm sistemleri üzerine hizmet veren firma, her geçen gün ürün ve hizmet kalitesini üst seviyelere taşıyor. Markalarını her geçen gün büyüttüklerini ifade eden İtina Güvenlik Kurucusu Ercan Çaka, sadece satışta değil, satış sonrası hizmette de profesyonel çalıştıklarını belirterek, ’18 yıl önce kurmuş olduğumuz markamızla büyük işler başardır. Bu başarımızı ise yaptığımız kaliteli işlere borçluyuz. Büyük şirketlerden küçük işletmelere, evlerden dükkanlara birçok kurum ve kuruluşun güvenlikle ilgili birçok ihtiyacını titizlikle karşıladık. Yaptığımız işlerde her zaman önceliğimiz müşterilerimizin memnuniyeti oldu. Ürünlerimizin her zaman arkasında durarak her daim sınırsız hizmet verdik’ dedi.

Güvenlik kamerası ve alarm sistemlerinde her zaman kaliteli ürün kullandıklarını ve dünyaca ünlü markaların ürünlerini tedarik ettiklerini belirten Çaka, ‘Kullandığımız ürünler dünyaca ünlü kaliteli markalardan oluşuyor. Ürün kalitemizi başarılı işçilikle birleştirdiğimiz zaman yıllardır tercih edilen kuruluş haline geldik. Bu da bizim en büyük başarımızdır’ dedi.

‘En büyük gücümüz referanslarımız’

Mersin’de üst düzey birçok firmayla çalıştıklarını ifade eden Çaka, ‘Mersin’de birçok firmanın güvenlik ağını büyük bir başarıyla yürüttük ve işlerimizi inavasyon ışığında sürdürmeye devam ediyoruz. Gelişen dünya teknolojisine ayak uydurarak yeni ürünleri Mersinliler ile buluşturuyoruz. Bu açıdan bizim en büyük gücümüz referanslarımızdır’ ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal