www.cukurovaexpres.com - Özel Haber

Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımlayan Mersin Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erbil Şengül, "İslam alemi olarak büyük bir coşkuyla karşıladığımız mübarek Ramazan ayının sonunda hep birlikte bayrama ulaşmanın mutluluğu içindeyiz" dedi.

Ramazan Bayramı'nın bütün dargınlıkların unutularak kaynaşma ortamlarının oluşması için önemli bir fırsat sunduğunu ifade eden Mersin Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erbil Şengül, "Ramazan ayının barış, kardeşlik ve bereket iklimini tüm benliğimizle hissedip yaşamanın huzuruyla mutlu bir bayram gününe daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Dargınların barıştığı, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bu bayramda birbirimizi sevgiyle ve sevinçle kucaklayalım. Özellikle kimsesizleri, huzur evinde kalan yaşlılarımızı, komu komşumuzu unutmayalım.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Fenerbahçeliler başta olmak üzere, Türk milletinin, İslam aleminin bayramını kutluyor; bayramın barış ve mutluluk getirmesini diliyorum." diye konuştu.

Editör: Barış Köksal