YAĞMUR İĞRET

ECT Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tüncar, yeni atılımlar ile Mersin'e istihdam kazandırmaya devam ediyor..

Sigortacılık sektöründe faaliyet göstermek üzere kurulan Elegans sigorta ile sektöre adım atan Süleyman Tüncar, 3 yıl önce kurduğu ve lojistik sektöründe Mersin'de giderek genişleyen bir yelpazeye sahip olan ECT Lojistik'ten sonra, sigortacılık sektöründe de başarıyı yakalamayı hedeflediklerini açıkladı..

'Kurumsallaşma yönünde yeni bir adım attık' diyerek sözlerine başlayan Elegans Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tüncar, 'Sektöre hakim bir yapımız var.. Geçtiğimiz yıllarda kurulan şirketlerimiz giderek yol katediyor.. Lojistik sektöründe faaliyet gösteren ECT Lojistik'te 25 personelimiz var.. 2014 Yılının hemen başında kurduğumuz Elegans Sigorta'da ise şu an için 5 personelimiz var.. En büyük hedefimiz istihdam sayılarımızı giderek arttırmak.. Birden bire yüksek istihdam alanı açıp, daha sonra hüsrana uğramaktansa; yavaş ve emin adımlar ile yolumuza devam etmek istedik.. Bunun için de yavaş yavaş büyümeyi ve iş hacmimiz artarken bir taraftan da istihmdam yaratmayı hedefliyoruz' dedi..

'Lojistik sektöründe olduğu gibi sigorta sektöründe de iddialı bir yapı kurmak itiyoruz' diyerek sözlerini sürdüren Süleyman Tüncar, 'Sigorta şirketimizde kardeşim Veli Tüncar ile birlikte faaliyet göstereceğiz.. Şirketimizin Genel Müdürlüğü'nü Veli Bey yapacak.. Eminim ki kısa süre içerisinde kaliteli bir müşteri pöortföyüne ulaşacağız' şeklinde konuştu..



Elegans Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tüncar
Editör: Barış Köksal