Carrefour yolu üzerinde hizmet veren Doğan Dondurma, kendine özgü lezzetleri ile Mersin'de tatlı kültürünü yaşatmaya devam ediyor. Mersinlilerin tatlı denildiği zaman akla ilk gelen adres olmayı başaran Doğan Dondurma, özellikle Fıstıkzade ve dondurmalı katmer tatlıları ile Mersinlilerin damağında iz bırakıyor. Tamamen organik meyveler kullanılarak yapılan dondurması ile de dikkatleri üzerine çeken Doğan Dondurma, sürekli yenilikçi lezzetleri Mersinlilere sunmayı amaçlıyor.

Müşteri memnuniyetini üst seviyelerde tuttuklarını dile getiren Doğan Dondurma işletmecisi Mehmet Koç, ' Biz burayı devraldıktan kısa bir süre sonra farklı lezzetlerimiz ve müşteri memnuniyetimizle Doğan Dondurmanın çıtasını yükseltmeyi başardık. İşletmecilik titizlik ve özveri ister. Bu yiyecek içecek sektörü ise daha fazla titizlik ister. Biz bu olguları Mersin'de kısa sürede oluşturduk ve Mersinli vatandaşlarımıza kaliteli ve daha önce denenmemiş lezzetleri sunuyoruz. Kendimizi sürekli yenilemeye gayreti içerisindeyiz. Biz sıradan lezzetlerin üzerine yeni bir şeyler katarak o sıradan lezzeti sıradışı hale getiriyoruz. Bu Doğan Dondurma'nın en büyük özelliğidir. Buna örnek verecek olursak, dondurmalı Fıstıkzade ve dondurmalı katmer ile Mersin'de fark yarattık. bunun dışında dondurmamızda da oldukça iddialıyız. ürettiğimiz dondurma tamamen organik ve herhangi bir katkı maddesi kullanılmadan tamamen doğal olarak müşterilerimizin önüne geliyor. Bunları başarabilmek ciddi bir çalışma ve emek istiyor. Biz de verdiğimiz kaliteli hizmetin karşılığını dost olarak gördüğümüz müşterilerimizden alıyoruz' ifadelerini kullandı.

Özellikle sosyal medyada çekilen videoları ile fenomen hale gelen Doğan Dondurma, iştah açıcı görselleri ile işletmenin kalitesini gözler önüne seriyor. 

Doğan Dondurmayı dogandondurmamersin adresinden takip edebilirsiniz





Editör: Barış Köksal