Mersin Divan Otel, Sevgililer Günü'ne özel kampanyaları ile Mersinli çiftlere muhteşem bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. 

Verdiği kaliteli hizmetle müşteri memnuniyetini zirvede tutan Mersin Divan Otel, çiftlere özel Aşk ve Tutku paketleri ile Sevgililer Günü'ne renk katıyor. 

Mersin Divan Otel Sevgililer Günü'ne özel hazırladığı Aşk Paketi içerisinde, Divan Mersin Orkestrası eşliğinde Sevgililer Günü Özel menüsü dahilinde 2 yerli içecek, gece sonunda ise sürpriz ikramlar yer alıyor. Bu paketin ücreti ise kişi başı sadece 175 TL. 


Mersin Divan Otel'in çiftlere özel sunduğu Tutku Paketi ise kişi başı 275 TL ile fiyatlandırıldı. Tutku Paketi içerisinde 1 gece çift kişilik konaklama Sevgililer Günü Özel Menüsü dahilinde 2 yerli içecek, Divan Mersin Orkestrası eşliğinde gece sonunda sürpriz ikramlar yer alıyor. Geç kahvaltı ve SPA harcamalarında Sevgililer Günü'ne özel yüzde 15 indirim ve müsaitlik durumuna göre geç çıkış imkanı sunan Mersin Divan Otel, Sevgililer Günün'de Mersin'de fark yaratacak. Siz de en sevdiğiniz ile birlikte eşsiz ve unutamayacağınız bir gün yaşamak istiyorsanız Divan Mersin'den yerinizi ayırtmayı unutmayın.
Editör: Barış Köksal