BSC Yemekçilik’in yeni markası Detox Juice And Food, açılış töreni ile Mersin iş dünyasını bir araya getirdi. Yaz aylarının vazgeçilmez lezzetlerini ve detox ürünlerini bünyesinde bulunduran Detox Juice And Food, Mersinliler tarafından yoğun ilgi gördü.

BSC Yemekçilik Genel Müdürü Tolga Karakullukçu tarafından kurulan Detox Juice And Food’un açılışına Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Şahin Özturan, Sabah Lokantası Kurucusu Adnan Gündoğdu, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, Arıcan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arıcan ve çok sayıda iş insanı katıldı.

Açılış sonrasında detox ürünleri, el yapımı meyve suları ve çeşitli doğal içeceklerle buluşan davetliler, Detox Juice And Food lezzetlerine hayran kaldı. Detox ürünleri özellikle kadınlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Mersin Marina’daki eksikliği fark ederek yatırım yapma ihtiyacı duyduklarını belirten BSC Yemekçilik Genel Müdürü Tolga Karakullukçu, ‘Mersin Marina’nın bu tarz bir yatırıma ihtiyacı vardı. El yapımı meyve suları ve en önemlisi de tamamen doğal katkı maddesi içermeyen detox ürünlerimizi Mersinlilerin hizmetine sunduk. Faaliyete geçtiğimiz günden bu yana ürünlerimize yoğun bir ilgi var. BSC Yemekçilik markası olan Detox Juice And Food Mersinlilere hayırlı olsun’ dedi.

TEŞEKKÜR

Açılış töreninde kendini yalnız bırakmayan Mersin iş dünyasına teşekkür eden Karakullukçu, ‘Ekonomik daralma ile karşı karşıya olsak da yatırımlarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda yeni yatırımımız olan Detox Juice And Food’un açılışında  bizleri yalnız bırakmayan başta MTSO Başkanımız Ayhan Kızıltan olmak üzere, Mersin iş dünyasının değerli insanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’ ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal