Son yılların en yaygın zayıflama yöntemi detoksun faydalarını anlatan Diyet Kapımda Mersin Diyetisyeni Şilan ALtuntaş, detoks programıyla kişinin 3 günde 3 kilo verebileceğini belirtti. Diyet Kapımda Mersin'in diyet programlarını da anlatan Altuntaş, uygulanan programlara uyum sağlandığı sürece sonuca başarılı bir şekilde ulaşılacağının altını çizdi.

Vücudu dinlendirmek ve fazla kilolardan kurtulmak adına beslenmenize dikkat etmeniz lazım. Peki neler yapılabilirsiniz?

Tükettiğimiz et, sakatat, kızartmalar ve tatlı gibi besinlerden fazla miktarda tüketmemiz vücudumuzda toksik (zararlı) maddelerin artmasına neden olur. Toksinlerin fazla alınması ile birlikte vücutta stres artar ve bağışıklık sistemimiz de olumsuz etkilenir. Havaların da soğumasıyla vücudun hem stres hemde bağışıklık sistemi ile baş edebilmesi zor olabilir. Bu nedenle bayram boyunca aldığımız fazla enerjileri dengelemek, hayvansal kaynaklı besinlerin fazla tüketimiyle vücutta biriken toksinlerden kurtulmak için bayram sonrası detoks programı uygulamak en ideal yöntemdir.

Detoks Nedir?

Detoks, vücudumuza çeşitli yollarla giren ve atık madde olarak dışarı atılmayı bekleyen zararlı toksinlerden kurtulmaktır. Düzenli detoks yaparak bedenimizdeki toksinlerden arınıp daha hafif hissedebiliriz. Fakat bilinenin aksine detoks sadece meyve sebze sularından oluşan bir program değildir. İçerisinde aynı zamanda süt ürünleri , tam tahıllar ve kuru yemişler bulunur.

Diyet kapımda Detoks Programları

Diyet kapımda olarak üyelerimize 2 çeşit detoks programı imkanı sağlıyoruz. Detoks Pack( Sıvı Detoks Programı) ve 5 Days Pack( Katı-Sıvı Detoks Programı.) Mevsimine göre taze sebze-meyvelerle soğuk sıkım (cold-press) yapılarak besin değerleri optimum seviyede koruyarak kapınıza teslim ediyoruz. Ayrıca üye olduğunuz süre boyunca
Diyet Kapımda Mersin diyetisyenimiz Şilan Altuntaş’la interaktif iletişimde oluyorsunuz.

3 günde 3 kilo vermek mümkün mü ?

Kişinin metabolizmasına, yaşam şekline , bir önceki beslenme düzenine göre değişiklik gösterebilmekle beraber detoks programıyla mümkün. Aldığımız geri dönüşleri baz alarak 3 günlük sıvı detoks programıyla ortalama 3 kilo ödem ve toksin vücuttan atılır. Bununla sadece zayıflamış olmuyorsunuz aynı zamanda vücudunuzu özellikle karaciğer ve böbreklerinizi zararlı toksinlerden arındırmış oluyorsunuz.

Sıvı detoks programını nasıl uygulanmalı ?

Sıvı detoks paketi 6 şişeden oluşmaktadır. 1 günde 6 şişe detoks sıvılarınızı üzerinde yazan rakamlara göre sırasıyla 3 saat arayla tüketmelisiniz. Detoks şişeleri dışında bol bol su içmeniz yeterli olacaktır.

Ayrıntılı bilgi edinmek için

Facebook ve instagram sayfalarından Diyetkapimdamersin sayfasını inceleyebilir veya 0850 4413438 05050728399 numaralı hatlardan bizlere ulaşabilirsiniz.

Editör: Barış Köksal