Yenilikçi ve gelişimi takip eden Derya Sigorta, sektörün öncü ve güvenilir şirketlerinden  Axa, Allianz , Mapfre, AIG , Ak Sigorta ve Liberty acentelikleriyle bugün Trafik , kasko , yangın, sağlık sigortası, tarım, ev ve iş yeri , bireysel emeklilik gibi bir çok alanda hizmet vermeye devam ediyor.



Axa Sigorta’nın 2010 yılından bu yana devam eden İl birinciliği unvan yarışının sahibi bu kez Derya Sigorta oldu. 2015 yılı gerçekleştirdiği üretimle göz dolduran Derya Sigorta, hasar pirim oranı ve Axa şirkete kattığı değerlerde göz önünde bulundurularak yaklaşık 30’un üstünde sigorta acentesinin arasından birinci gelerek kalite anlayışını bir kez daha gösterdi.

Mersin İlinde Axa Sigorta tarafından gururlandırılan Derya Sigorta’nın Müdürü Ali Özyürekoğlu, Bu başarının Derya Sigorta ekibinin başarısı olduğunun altını çizerek, ‘ 2010 yılından bu yana 81 vilayette gerçekleşen bu yarışta, Mersin ili olarak düşünürsek 30’un üzerinde Axa Sigorta acentesi var. Bu acenteler arasından birincilik unvanına sahip olmak Derya Sigorta’nın ve çalışanlarının başarısıdır. 2015 yılında yaptığımız üretimlerle, Hasar prim oranlarımızla ve sağladığımız katkı ile fark yarattığımızı düşünüyoruz. Yaptığımız işler doğrultusunda 2016 yılı içerisinde ve sonraki yıllarda da bu birinciliği istikrarlı bir şekilde sürdürmeyi hedefliyoruz’ dedi.


 
Editör: Barış Köksal