Hyundai Derya Otomotiv Sanat Sokağında gerçekleştirilen etkinlikte, Derya Otomotiv bünyesinde bulunan herkes çocukların bu mutlu günündeki heyecanına ortak oldu. Çocuk Esirgeme Kurumundan gelen çocuklar ile birlikte 23 Nisan Kutlaması gerçekleştiren Derya Otomotiv, her yıl olduğu gibi bu yılda çocukların bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadı. 



Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı ile başlayan Derya Otomotiv Sanat Sokağı Çocuk Şenliğinde animasyon gösterileri, dans Showları ve kukla tiyatrosu ile eğlencenin tadına vardı. Özellikle Kukla Tiyatrosu ile çocuklara eğitici ve öğretici temalı gösteriler yapıldı. 

Derya Otomotiv Sanat Sokağı Çocuk Şenliğine katılanlar arasında Mersin Vali yardımcısı Cemal Yıldızer, Mersin Garnizon Komutanı Nejat Atilla Demirhan ve eşi Sedef Demirhan'ın yanı sıra Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Merat Yüsek Baş'da vardı.



Derya otomotiv Sanat Sokağı Çocuk Şenliği’nde çocuklarla bir araya gelen ve açılış konuşmasını gerçekleştiren Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, ‘ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Derya Otomotiv Sanat sokağı Çocuk Şenliğinin bir yenisini daha gerçekleştirmenin sevinci içerisindeyiz. Çocuklarımızın bu özel gününde ve yaşantılarının her alanlarında, geleceğe ışık tutmaları adına destekçileri olmamız gerekiyor. Dolayısıyla Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyorum’ dedi. 

 
Editör: Barış Köksal