8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında geleneksel olarak 4’üncüsü düzenlenen kahvaltı etkinliğine Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, Derya Grup Yönetim Kurulu Üyesi Baki Kış, Derya Grup Yönetim Kurulu Üyesi Yeşim Kış ve Derya Grup kadın personelleri katıldı. Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, etkinlik sonunda tüm kadınları başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, karanfil takdim etti.

Kadın istihdamına önem verdiklerini ve kadınların toplumun her alanında aktif olması gerektiğine dikkat çeken Hüseyin Kış, “Derya Grup geçmişte olduğu gibi bu gün de kadın istihdamına önem veren bir şirketler topluluğudur. Biz gücümüzü kadınlarımızın azimli çalışmalarına borçluyuz. Toplumumuzun her alanında kadınlarımıza ihtiyacımız olduğunun bilinci ile hareket ederek, kadın çalışma arkadaşlarımızı önemsiyoruz. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, üreten ve emekçi kadınlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Kadınların iş hayatında ve üretimde her zaman var olması gerektiğini belirten Derya Grup Yönetim Kurulu Üyesi Yeşim Kış, “Derya Grup, cesaret ve özgüvene sahip kadınların evidir. Azim ve kararlıkla çalışmalarını sürdürerek Derya Grup’un bu günlere gelmesinde aktif rol alan kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Çalışan kadın her zaman güçlü ve yeniliklere açıktır. Kadın istihdamına önem veren bir anlayışla 41 yıldır Mersin’de çeşitli sektörlere hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Dolayısıyla tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Barış Köksal