2016 yılında Derya grup bünyesine katılan ve Lineadecor, Duravit, Grohe, Hüppe, Miele, Smeg, Siemens, Franke, Elica, Falmec, Blanco ve Elleci ana bayisi olan  D Yapı Konsept, GMK Bulvarı üzeri Marina kavşağında açtıkları yeni mağazasını müşterilerine tanıttı.

İş dünyası ve siyasilerin yoğun ilgi gösterdiği açılışa Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hamit İzol, Lineadecor Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ecemiş,  Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, Derya Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kış, Derya Grup Yönetim Kurulu Üyesi Baki Kış, STK temsilcileri ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı.

“SÜREKLİ KALİTE HEDEFİMİZ, MÜŞTERİ GELECEĞİMİZDİR”

Yaptığı açılış konuşmasında D Yapı Concept’in yeni mağazasını Mersin’e kazandırdıkları için mutlu olduklarını ifade eden Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, “1979 bugüne inşaat, otomotiv, sigorta, beyaz eşya, bilişim, elektronik, gıda, mermer, tarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Derya Grup ailesi olarak, bugün de D Yapı Concept’in yeni hizmet yerini Mersinlilere sunmanın gururunu yaşıyoruz. Mersin’de Türkiye için yatırım yapmaya, istihdam yaratmaya devam etmemizi sağlayan siz değerli dost ve müşterilerimize teşekkür ediyoruz. D Yapı Concept mağazamızda başarı iç mimarımız kızım Aslı Kış ve ekibinin ve de siz değerli müşterilerimizin her zaman yanında olduğumuzu belirtiyoruz. Sektörde lider markaların ana bayiliğini yapmaktayız. Hizmet vermeye başladığımız günden bu güne D Yapı Concept ürünlerini kullanan siz değerli müşterilerimize, projelerinde bizleri tercih eden tüm yapı müteahhitlerimize, mimarlarımıza, çözüm ortaklarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. D Yapı Concept’in yeni mağazasının sektörümüze, Mersinimize hayırlı olmasını diliyorum. Her zaman söylediğimiz gibi, “Sürekli kalite hedefimiz, müşteri geleceğimizdir” ifadelerini kullandı.

Açılışa katılanlar arasında bulunan Lineadecor Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ecemiş ise, Derya Grup ile uzun yıllarıdır çalıştıklarını belirterek, Mersin’e ve Mersinlilere hizmet ettikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

“DERYA GRUP YATIRIMLARLA BÜYÜYEN, KENDİNİ YENİLEYEN BİR İŞLETME”

Derya Grup’un yatırımlarla büyüyen bir yapıya sahip olduğunu belirten Başkan Seçer, iş insanlarına da yatırım odaklı çalışmalar yapmaları konusunda çağrıda bulunarak, ‘Mersin’de yatırım yapıldığı zaman hoşumuza gidiyor. Kış ailesini yaptıkları yatırımlardan dolayı tebrik ediyorum. Ekonominin iyi gittiği dönemlerde de kötü gittiği dönemlerde de bir işletmenin istikrarlı bir şekilde büyümesi, kendini yenilemesi, yeni iş yerleri açması işlerini iyi takip ettikleri anlamına geliyor. Kış ailesinin Mersin’e önemli bir değer kattıklarını biliyoruz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak buradaki iş insanlarına seslenmek istiyorum; Bizim her zaman yatırım yapmaya ihtiyacımız var. Koşullar ve şartlar uygun olduğu zaman bunu iş insanlarımız yapıyor, biz de belediye olarak onların işine engel olmak değil, onların önünü açmakla mükellefiz. Bunu da yapmaya gayret ediyoruz ve edeceğiz. İş insanı dostu bir belediye başkanınız var. Umut ediyoruz kentimizde çok daha güzel yatırımlar olur’ ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal