Yüzde 38 oranında kadın çalışan sayısına sahip olan Derya Grup'un "Ben bir kadınım, Derya gibiyim, başarı için sınır tanımayanlardanım" sloganı ile tüm kadın çalışanları ile birlikte Hyundai Derya Plaza önünde gerçekleştirdikleri etkinlik renkli anlara sahne oldu.

Derya Grup olarak kadın çalışan sayısına önem verdiklerini belirten Derya Grup Yönetim Kurulu Üyesi Yeşim Kış Akçer, "Derya Grup olarak kadının toplumdaki yerini önemsiyor ve kadınların daha fazla istihdam edilmesi gerektiğini düşünerek buna göre hareket ediyoruz. Son zamanlarda ülkemizde artan kadına şiddet ne yazık ki uç boyutlara ulaştı. Artık buna dur denilmesi gerekiyor… Kadın toplumun oluşmasındaki en büyük unsurdur. Kadının olmadığı yerde sağlıklı ve bilinçli bir toplum düşünülemez. Bu sebeple Derya Grup olarak kadınlarımızın toplumda daha fazla yer aldığı bir Türkiye temenni ediyoruz. Başta kadın çalışma arkadaşlarımız olmak üzere tüm emekçi kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyorum" dedi.

Gerçekleştirilen etkinlik sonrasında Derya Grup kadın çalışanları ellerinde çiçekler eşliğinde kareografi yaparak günün anlam ve önemine uygun "8" harfi yaparak anlamlı bir mesaj verdi.


 

Editör: Barış Köksal