Çukurova bölgesinde kararlı, dinamik ve aktif bir dernek olma yolunda ilerleyen Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği, yenilikçi hedefler doğrultusunda ilerliyor. 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Yüce:

‘ İş dünyasının dinamik liderleri olarak yeniliklerle dolu bir sayfa açıyoruz. Son zamanlarda hiç olmadığı kadar huzura, iç barışa, birlik ve kardeşliğe ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz.  Bugün ülkemizin Doğu ve Güneydoğusu’nda yaşanan acılar hepimizin acılarıdır. Bu sebepten dolayı, ülkenin batısından doğusuna, kuzeyinden güneyine bir arada yaşama kültürünü geliştirmemiz, sorunlarımızı demokrasi ve barış paydası altında gerçekleştirmeliyiz. 
Bölgemiz iş dünyasına gençliğin dinamizmi ve inovatif fikirleri somut projelerle sunmak üzere, çağını yakalayan bir iş dünyası örgütü olarak, her biri kendi sektöründe girişimci, etkin üyelerimizle Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği olarak resmi kuruluşumuzu gerçekleştirdik. 

Derneğimiz bünyesinde akıl ve emek gücümüzle birlikte ticari güçlerimizi ve fonlarımızı da birleştireceğiz. İktisadi teşebbüse üyelerimiz ortak olacak, kazançtan hem üyelerimiz hem de kentimiz faydalanmış olacak’ diye konuştu.



Özeliikle kadın üyelere pozitif ayrımcılık yaratmadan, kadınların işgücü piyasasına katılımını destekleyeceklerine vurgu yapan Yüce, doğru ekiple ve emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti. 

Toplantının devamında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, bu güne kadar yapmış oldukları çalışmalarını ve ileriye dönük projelerini anlatarak basın toplantısını noktaladı. 

Editör: Barış Köksal