www.cukurovaexpres.com / Özel Haber

CRD Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Doğmuş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 91. Yıldönümü dolayısıyla gazetemize konuştu..

Doğmuş, 'Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk 10 yıl daha yaşamış olsaydı, Türkiye'de etnik ve dini ayrımlar yaşanmayacaktı.. Türkiye'nin doğusu ve batısında kültüre ve erdeme dönük sağduyulu olunması, kültürün en güzel şekilde insanlara aktarılması hepimizin sorumluluğudur.. Ülkemizin geleceği insanlarımızın kültürel düzeyinin yükselmesinden geçer' dedi..

Coşkun Doğmuş son olarak, 'Atatürk'ün bizlere emaneti olan Cumhuriyetin yükselmesinde gençlere büyük görev düşüyor.. Gençlerimiz eğitim seviyelerini yükselterek, okuyup araştırarak ülkemize nitelikli birer birey olduğu sürece yüce Türk Milletinin önünde kimse duramaz.. Cumhuriyetin, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zafer olduğunu gençlerimize iyi anlatmalıyız.. Ülkemizin geleceği olan gençlerimiz bu bilinçle yetiştiği sürece ve gelecek kuşaklara bu bilinç aşılandığı sürece Türk Milleti her zaman için başarılı olacaktır.. 

Yüce Türk milleti, kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti'ni, huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz el birliği ile çalışacak, Atatürk ilke ve devrimlerine her zaman ve her konumda sahip çıkacaktır.. Cumhuriyetimizin 91. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürüme azmi ve kararlılığı içindeyiz.. 

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatanı için gözünü kırpmadan kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmetle, vatan savunması uğrunda gazilik payesine ulaşmış gazilerimizi de minnetle bir kez daha anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı yürekten kutluyorum.

Editör: Barış Köksal