Okulların kapanmasına sayılı günler kala uzmanlar çocukların yaz aylarını verimli geçirmeleri konusunda aileleri uyarıyor.. Yaz aylarında çocukların disiplini elden bırakmamaları için yaz kamplarının önemine değinen uzmanlar, 'Çocuklarınız hem öğretici, hem eğlendirici yaz kampları ile tatili verimli bir şekilde değerlendirebilirler' diyorlar.

Mersin'de faaliyet gösteren Beyaz Kule Koleji de bu uyarıları dikkate alarak çocuklarınız için öğretici bir yaz kampı hazırladı.. Sınırlı sayıda kontenjan ile açılan Beyaz Kule Koleji Yaz Kampı'nda, 3-12 yaş grubundaki öğrencilere İngilizce, İspanyolca, Yüzme, At Binme, Resim, Seramik, Müzik, Spor, Dans, Akademik ders tekrarı, Bilişim Teknolojileri, Satranç, Akıl Oyunları gibi aktivitelerle çocukların zihinsel, fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak hedefleniyor..

Yeteneklerini ve potansiyellerini keşfetme fırsatı yakalayan öğrenciler hem eğleniyor hem öğreniyor.. Yemek ve servis hizmetinin de sağlandığı programda tüm branşların eğitimleri kampüs içerisinde veriliyor.. 

Detaylı Bilgi İçin: 0324 326 55 78 - 0324 326 55 79

www.ozelbeyazkule.com



Editör: Barış Köksal