AK Parti’den Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan işadamı Cenk Cenkcimenoğlu’na Mersin ikinci bölgede yoğun ilgi gösterildi..

Cenk Cenkcimenoğlu, Silifke, Anamur, Bozyazı ve Aydıncık ilçelerinde temaslarda bulundu. AK Parti ilçe binalarını ziyaret eden AK Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Cenkcimenoğlu, büyük ilgi ile karşılandı. 

Aslen Anamurlu olan Cenkcimenoğlu, ilçe teşkilatlarında temaslarda bulunurken, partililer ile seçimler üzerine sohbetlerde bulundu. Mersin'in ve özellikle ikinci bölge olarak tabir edilen kentin batı ilçelerinin sorunlarına hakim olduğunun altını çizen Cenkcimenoğlu, 'Ben bu toprakların bir evladı olarak sizlerin sorunlarını, isteklerini bilen bir insanım. Çıktığımız bu kutlu yolda sizlere farklı bir boyutta katkı sağlayabilmeyi hedefliyorum' dedi.

İlçelerde yaptığı temaslarda vatandaşların yoğun ilgisinin kendisini mutlu ettiğini de belirten Cenkcimenoğlu, 'Sizlerin bana karşı gösterdiği ilgi ve verdiği destek yıllardır yaptığımız çalışmaların ne kadar önemli olduğunu bana bir kez daha gösterdi. Görev verilmesi halinde önümüzdeki süreçte Mersinimiz için çok daha fazla yükün altına girerek kentimizin gelişimine katkı sağlamak istiyorum' dedi.

Editör: Barış Köksal