Divan Otel'de gerçekleştirilen lansmana Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, CHP Mersin Milletvekilleri Hüseyin Çamak ve Aytuğ Atıcı, MESİAD YİK Başkanı Hasan Hüseyin İpek, Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol'un yanı sıra çok sayıda STK temsilcileri ve iş insanları katıldı. Capital Ticaret Merkezi projesi ile iş insanları tarafından büyük beğeni toplayan Arıcan Group ve Güler Group, projenin lansman fiyatlarının 15 Ekim 2017 tarihine kadar süreceğini açıkladı.

Görkemli bir gece ile Mersinli iş insanlarına sunulan Capital Ticaret Merkezi çok fonksiyonel yapısı ile geniş iş hacmine sahip firmaların ihtiyaçları doğrultusunda inşaa edilecek. Sadece estetik açıdan değil, modern yapısı ve kullanımı ile de Mersin'de fark yaratacak olan proje, lokasyon olarak 3 semtin ortak buluşma noktasında yer alıyor. 

LÜKS OFİS KONFORUNDA OFİS DÖNEMİ

Bu güne dek inşa edilen ofis yapılardan çok farklı olan Capital Ticaret Merkezi, ambiyansı, kitlesi donanımı ve kalitesi, çalışanı da patronu da mutlu edecek, iş verimliliğini artıracak ve hayatınızı kolaylaştıracak bir yapıya sahip. Projenin lüks bir oteli aratmayacak ekstra yönetim birimi hizmetleriyle eşsiz bir konfor sunuyor.

LOFT OFİSLER

YENİ OFİS ANLAYIŞINIZA FARKLI BİR AÇIDAN BAKIN


Farklı konseptte ve geniş ofis ihtiyacı olan sektörler için ideal tercih olan, özgün bir ambiyansa sahip, iki katlı loft ofisler, benzersiz bir alternatif. Özgür bir iş ve yaşam alanı sağlayan 28 adet loft ofiste, farklı ve şık tasarımı, kendine has atmosferi ve yüksek prestiji hissettiriyor.

ÇARŞI MAĞAZALAR

ÇARŞIYA İNİN, ALIŞVERİŞE ÇIKIN...


Çarşı katında dünyaca ünlü markaların mağazaları, restoran ve kafeler, süpermarket, banka şubeleri gibi işletmeler yer alıyor. İş saatleri ve sonrasında, yeme içmeden alışverişe kadar tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak, size nefes aldıracak, keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak mekanlar, hemen alt katınızda yer alıyor.

FARKI MEYDANDA

Çarşı katındaki en önemli ve benzersiz alanlardan biri ise Çarşı Meydanı... Meydan, tam 2 bin 100 metrekare alan üzerine inşa edildi. Burası, geniş gezinti alanı, iki farklı noktadan yaya girişi ve ofislere asansör ulaşımı avantajları ile projenin en hareketli ve sirkülasyonu en yüksek bölüm.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Arıcan Group yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arıcan, Mersin'i geliştirmek ve daha ileriye taşımak, kent estetiği ile farklı bir soluk kazandırmak açısından bu tarz projelerin sıklıkla üretilmesi gerektiğine dikkat çekerek, ' Geleceğe yön verenler, hayal kurmaktan korkmayan, büyük düşünen, cesur insanlardır.  Bizler de Mersin’imizin iş hayatını , iş yeri ve ofis anlayışını değiştirecek bir ticaret merkezi yapmayı hayal ettik ve bu ortak hayal için biraraya geldik. Bölgemizin avantaj ve birikimlerine, bizler de Arıcan Grup ve Güler Grup olarak deneyim ve gücümüzle bakınca bu hayalin gerçekleşmesinin mümkün olduğunu gördük.

Üç merkez ilçe Yenişehir, Akdeniz ve Toroslar'ın kesiştiği mükemmel lokasyonu, ince düşünüşmüş detayları ve eşsiz mimarisi ile bölgemizin geleceğine yön verecek bu projeyi yapmaya karar verdik. Yaklaşık 2 yıl üzerinde çalıştığımız, her ayrıntısını düşündüğümüz bu projemiz, İngiltere’de düzenlenen The European Property Awards 2017’de Avrupa'dan En İyi Ofis Projesi ödülünü kazanarak hayalimiz yönünde attığımız adımların doğruluğunu tescil etmiş oldu.

Mersin’in ihtiyacı olan bu seçkin eseri bölgemize kazandırıyor olmaktan büyük gurur ve mutluluk duymaktayız. Mersin’de ilkleri yaşatacak , geleceğine yön verecek bu proje iş dünyasına yüksek kalite, geniş olanaklar, son teknoloji ve benzersiz hizmet anlayışını getirecek. 

Capital Ticaret Merkezi’nde ofis ve işyeri sahibi olmak; İşadamlarımıza yüksek prestij, yatırımcılara yüksek kazanç, çalışanlara yüksek konfor sağlayacak. Mersin için çalışmaya, üretmeye ve hayal etmeye her zaman devam edeceğiz.' ifadelerini kullandı.










 
Editör: Barış Köksal