Mersin'de inşaat sektörünün öncü firmalarından Mersin Ertek İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çağdaş Erol, gıda sektörüne yaptığı yatırımla dikkatleri üzerine çekti. Mersin'de üniversite caddesi üzerinde Mersin'in en büyük Gönül Kahvesi'ni görkemli bir törenle Mersinlilere kazandıran Erol, Mersin'e yapılacak olan yatırımların analizinin iyi yapılması gerektiğini belirtti.

Ülke olarak ekonomik daralmanın 2018 yılında artacağını belirten Erol, 'Mersin her geçen büyüyen ve gelişmeye açık bir kenttir. Yapılan ve yapılması beklenen yatırımlar ile Mersin önümüzdeki yıllarda cazibe merkezi haline gelecektir. Biz iş insanları olarak Mersin'e doğru yatırım yapmak adına büyük bir çaba sarfediyoruz.  Türkiye çapında kabul gören Gönül Kahvesi'ni üniversite caddesi üzerinde Mersinlilere kazandırdık. Gönül Kahvesi gibi üst düzey kuruluşların Mersin'e kazandırılarak  kurumsal bir yapı oluşturmayı ve cazibe merkezi haline getirmeyi hedefledik. Şuanda ülke ekonomisi dar boğazdan geçiyor ve birçok sektör bu dar boğazdan etkileniyor. Bu açıdan yapılacak yatırımlar hem iş insanları adına hem de Mersinimiz adına önem arz ediyor. Yatırımların zarar görmemesi adına analizinin geniş çaplı araştırmalar neticesinde yapılması gerekiyor' dedi.

'Gönül Kahvesi Caddeye Soluk Getirdi'

Gönül Kahvesi yatırımının üniversite caddesine farklı bir soluk kazandırdığını ifade eden işletme sahibi Çağdaş Erol, 'Üniversite Caddesi şuanda yatırım alanında önemli ve hareketli bir bölge. Bizim bu cadde üzerine Gönül Kahvesi gibi tanınmış ve kabul görmüş bir kurumu açmamızın sebebi buraya yatırım yapan insanların yatırımlarını daha güçlü hale getirmektir. Bu cadde üzerine birçok alanda tanınmış işletmeler açılarak bölgenin daha güçlü bir yatırım alanı haline gelmesi sağlanabilir. Bu sayede buradan konut sahibi olan insanların yatırımları daha değerli hale gelecektir' ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal