Burak Karataş Medya Genel Koordinatörü Burak Karataş, "Milletimiz, bağımsız ve hür yaşama uğruna tüm yokluklara karşı tarihte emsali görülmemiş bir özveriyle yürüttüğü haklı istiklal mücadelesini 30 Ağustos Zaferi ile taçlandırırken, yokluğa, haksızlığa ve zulme karşı koyarak adını tarihe altın harflerle yazdırmayı bilmiştir." dedi.

Burak Karataş Medya Genel Koordinatörü Burak Karataş, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

"Türkiye Cumhuriyeti'nin doğuşunu müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi'nin 93. yıldönümünü büyük bir şeref ve gururla kutluyoruz. 30 Ağustos Zaferi, kahraman milletimizin işgal kuvvetlerine karşı Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde büyük bir onur mücadelesiyle gerçekleştirdiği bir kahramanlık destanıdır. 

Milletimiz, bağımsız ve hür yaşama uğruna tüm yokluklara karşı tarihte emsali görülmemiş bir özveriyle yürüttüğü haklı istiklal mücadelesini 30 Ağustos Zaferi ile taçlandırırken, yokluğa, haksızlığa ve zulme karşı koyarak adını tarihe altın harflerle yazdırmayı bilmiştir. Bu kutlu zaferin ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti topraklarını vatan yapan milletimizin birbirine kenetlenerek,yaşadığı kutlu coğrafyada sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginliğin bilinciyle çok çalışarak ülkesini getirdiği seviye,dünya devletlerinin gözünden kaçmamıştır. 

Ülkemiz üzerinde geçmişte oynanan oyunların bugünlerde farklı şekilde tezahür ettiğini gördük ve görüyoruz. Bu topraklarda yaşamanın bedelini ödedik, ödüyoruz. Ancak, milletçe birlik ve beraberliğimizi bozmadığımız sürece bugünümüzden her anlamda çok daha güzel günlerin bizleri beklediğine inanıyoruz. Hedefimiz, bu kutsal vatanımızı, kanlarıyla sulayan ecdadımıza layık olmanın bilinci ve gayreti ile birlik ve beraberliğimizi bozmadan daha da yüceltmek ve güçlendirmek olmalıdır. 

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, şanlı ordumuzun ve emniyet güçlerimizin mensupları ile tüm milletimizin ve saygıdeğer halkımızın Zafer Bayramını en içten duygularla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
Editör: Barış Köksal