AK Parti Yenişehir Belediye Meclis Üyesi adayı Burak Babaoğlu Yenişehir bölgesinde saha çalışmalarını hızlandırdı. Genç kesime destek verilmesi gerektiğini belirten Babaoğlu, ‘ Gelecek ve ileriye dönük hayalleri olan bir ülkenin gençlere her zaman ihtiyacı var’ dedi.

Gençlerin her alanda aktif rol almaları gerektiğinin altını çizen Babaoğlu, ‘Gelişen ve büyüyen Türkiye genç beyinlerin yaptığı hamleler ile 2023 hedeflerimize ışık tutacaktır. Hükümetimizin sağladığı teşvik ve destek paketleri ile gençlerimizin önü açılıyor. 31 mart günü vatandaşlarımızın destekleri ile birlikte ülkemizi, kentimizi ve Yenişehir ilçemizi kalkındırmaya devam edeceğiz’ dedi.

‘HİZMETİ HAK EDEN BİR MİLLETİMİZ VAR’

Mersinlilerin hizmete aç olduğunu belirten Babaoğlu, ‘Mersin’de yarım bırakılan ve önceliği olup yapılmayan birçok proje var. Bizler bu projelerin hayata geçmesi adına, vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak projelerin ortaya çıkması adına var gücümüzle çalışacağız. Mersinliler hizmete aç olduğunu herkes biliyor. Gönül Belediyeciliği ile bu hizmetleri tek tek yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın’ dedi.

YENİŞEHİR BEKİR TOPÇU’YA EMANET’

Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu’nun Yenişehir için büyük bir şans olduğunu belirten Babaoğlu, ‘Yenişehir bölgesinde genç ve dinamik bir başkan adayı ile yol yürümek bizim için büyük bir mutluluktur. Bekir Topçu başkanımızın projeleri Yenişehir bölgesini şaha kaldıracak projelerdir. Genç ve tecrübeli bir başkan adayı Yenişehir bölgesi için büyük bir şanstır. Yenişehir bölgesi 31 marttan sonra Bekir Topçu’ya emanettir’ dedi.

Editör: Barış Köksal