www.cukurovaexpres.com / Özel Haber

Mersin sahnelerinin vazgeçilmez ismi Mami, bu haftasonu da Mersinliler'in uğrak mekanı olacak.. Kenan Doğulu'dan, İbrahim Tatlıses'e, pop şarkılarından Ankara Türkülerine kadar geniş bir repertuara sahip olan Mami, yine izdihama sebep olacak..

Stanbul Sosyette Club'ın İşletme Müdürü Özgür Savaş Akbayır, haftasonunda büyük yoğunluk olduğunu söyleyerek rezervasyon konusunda uyardı.. Özellikle cuma ve cumartesi günleri rezervasyonların erken saatte kapandığını hatırlatan Özgür Savaş Akbayır, 'Mami'yi dinlemek isteyen müşterilerimizin en geç saat 20.00'a kadar rezervasyon yaptırmalarını rica ediyoruz.. Aksi taktirde yer kalmadığı için bir çok müşterimizi geri çevirmek zorunda kalıyoruz.. Bu da işletme olarak bizleri üzüyor' dedi..

Stanbul Sosyette Club'ın Şefi Oktay Meriç ise, bu hafta değişik süprizler hazırladıklarını belirterek, 'Mersin ve Adana'dan gelecek olan misafirlerimiz bu hafta bambaşka bir şov izleyecekler.. Mami'nin muhteşem sahnesinin yanında değişik süprizlerimiz misafirlerimizi bekliyor' dedi..
Editör: Barış Köksal