www.cukurovaexpres.com / Özel Haber

Mersin'de bilen otomotiv'de satışa sunulan Jeep Renegade, donanımı ve fiyatı ile yeni bir araç almak isteyenler için önemli bir tercih..

Sınıfının tek premium modeli olan araç, zengin donanımı, küçük hacimli motorları ve rekabetçi fiyatıyla dikkat çekiyor.

Amerikan arazi aracı üreticisi Jeep, ürün gamındaki en küçük model olan Renegade’i Türkiye pazarına sundu. 

Türkiye gibi pek çok ülkede arazi aracının kısaltılmış ismi haline gelen marka, SUV-B segmentindeki yeni aracıyla, satış hacminde önemli bir büyüme hedefliyor.

Araç, lüks küçük SUV pazarındaki tek model. Premium modeller kadar normal markaları da hedef pazarı haline getiren marka, yeni aracını ekim ayından itibaren Mersin'de Bilen Otomotiv'de satışa sundu.

Küçük hacimli benzinli ve dizel motor seçeneklerine sahip olan araç, 75 bin 250 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Türkiye’de Tofaş çatısı altına girdiği günden bu yana grafiğini yükselten marka, benzinli modelinde otomatik vites ve 4X4 gibi seçenekler de sunacak. 


Fiat Chrysler Automobiles’ın İtalyan ve Amerikalı tasarımcılarıyla mühendisleri tarafından geliştirilen araç, markanın tarihinde İtalya’da üretilen ilk otomobil olmasıyla da dikkat çekiyor.

Bilen Otomotiv Genel Müdürü Ercan Memiş, “Renegade, dengeleri değiştirecek. Jeep markasında satışlarımızın büyük bölümünü oluşturacak Renegade için yıl sonu satış hedefimiz çok yüksek. Eminim ki bu araç Mersin sokaklarını süslediği zaman 2015 yılında çok daha farklı bir satış rakamını yakalayacağız” dedi.

Aracın ilk etapta 1.4 litre benzinli (140 beygir) manuel ve 1.6 litrelik dizel (120 beygir) manuel motor seçenekleriyla satışa sunulacağını ifade eden Memiş, Limited ve Longitude olmak üzere 2 versiyon olacağını kaydetti.


Aracın 2.0 litrelik Trailhawk versiyonunun sipariş üzerine getireceğini vurgulayan Memiş, “Renegade’in 1.4 litre benzinli otomatik versiyonunu ise 2015 yılının mayıs ayından itibaren Mersinliler ile buluşturacağız” diye konuştu. 

Jeep Renegade, 60’ın üzerinde güvenlik özelliği ve Euro NCap’ten aldığı 5 yıldız ile “Sınıfının En İyisi” olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyor.

Bilen Otomotiv telefon: 0324 226 16 16


Editör: Barış Köksal