1994 yılında kurulan Bozyel İnşaat 25 yıla yakın süredir inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve son 25 yıl içerisinde konut ve ticari nitelikli çok sayıda inşaat ve ticari yapılar gerçekleştirerek yoluna emin adımlarla ilerliyor. Kente kazandırdığı projeler ile kalitesi ve işlevsellikleri ile ön plan çıkıp kentsel gelişime ve değere katkıda bulunarak ivme sağlayan Bozyel İnşaat yapılarıyla kentin aynası olma hedefiyle ilerliyor.

25 Yıllık deneyimi ile Mersin'de birçok projeye imza atan Bozyel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Cihan Bozyel, Mersin'e kazandırdığı yapılarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Mersin Girişimci İş Adamları Derneği gibi Mersin'in değerli derneklerinde faaliyet gösteren Bozyel, Mersin için çalışmaya devam ediyor. 

HEDEFİMİZ MERSİN'İN AYNASI OLMAK

Mersin'e doğru ve güvenilir yapılar kazandırma çabalarının olduğunun altını çizen Bozyel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihan bozyel; 'İnşaat sektörü zor ve titizlik isteyen bir sektördür. Bizler İnşaat yaparken oluşabilecek her olumsuz durumu düşüp tasarımlarımızı ve yapılarımızı ona göre hazırlamamız gerekiyor. Mersin bu bağlamda çarpık yapılaşmanın hakim olduğu zor bir şehirdir. Bizler hayata geçirdiğimiz projelerde ileriyi düşünerek binalarımızı çarpık yapılaşmayı minimuma indirme hedefi ile inşaa ediyoruz. Bozyel İnşaat olarak Mersin'deki yapılara ışık tutarak bu kentin aynası olmak istiyoruz' dedi.

 
Mezitli bölgesinde inşaatlarına devam eden Bozyel İnşaat, Mezitli 2. çevreyolu üzerinde bulunan Bozyel Royal 3 projesi ile birlikte Mersinlilerin dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı. Lokasyon ve mimari olarak güven veren Bozyel Royal 3 her kesime hitap eden yapıyla beğeniye sunuluyor.
 
Editör: Barış Köksal