Uzun yıllardır evinin bir köşesinde kurduğu atöleyede yaptığı butik pasta işini girişimci ruhuyla birleştirerek açtığı Bouticake Hause cafe ile sektördeki yerini alan Ezel Apaydın, lezzetli ürünleri ile dikkatleri üzerine çekti. Mersin'de birçok organizasyonun ürünlerini özenle hazırlayan Bouticake Hause, el yapımı birçok ürünü Mersinliler için hazırlayacak.

Bouticake Hause'un küçük yaşlardan bu yana hayali olduğunu dile getiren Ezel Apaydın, 2014 yılında evinin bir köşesinde kurduğu minik atölye ile sektöre giriş yaparak hayalini gerçeğe dönüştürmek üzere ilk adımı attı. Hayalini gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden apaydın, 'Bouticake Hause küçük bir kız çocuğunun hayali ile başladı. Tabi o zamanlar bu hayalimi kimse ciddiye almadı. 2014 yılında kişisel gelişim uzmanı olarak görev yaptığım işimi bırakarak, evimin küçük bir bölümünde kurduğum minik atölye ile hayalime ilk adımı attım. Sonrasında kendime daha büyük bir iyilik yapmam gerektiğini hissederek bu gün itibari ile Bouticake Hause'un açılışını gerçekleştirdik' dedi.

Bouticake Hause'un hizmet alanlarını anlatan Bouticake Hause Kruucusu Ezel Apaydın, 'Kişiye özel yaş pasta tasarımlarımızda oldukça iddialıyız. Naked ve kremalı ürünler çalışıyoruz. Bunun dışında Cakepops(popkekler), Truffles (trüf çikolata), şeker hamurlu kurabiyeler, tartolet, makaron, donat ve cheesecake gibi, yani bir butik pastanede bulunması gereken her türlü ürünün üretimini gerçekleştiriyoruz. Pastanemizde hem sıcak satış yapıyoruz he de sipariş üzerine çalışıyoruz. Bunların yanı sıra toplu organizasyonlara da ürün hizmeti sunuyoruz' dedi.

Editör: Barış Köksal