Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği'nin 25. Yılının da kutlandığı gecede, otomotiv yetkili satıcıları Selami Şahin ve Öykü Gürman’ın şarkılarıyla eğlence dolu bir gece yaşadılar. 

Sunuculuğunu Ceyda Düvenci’nin üstlendiği gala gecesinde mesleklerinde 41 yıl ve üzerinde hizmet veren meslektaşlarına “41 Kere Maşallah “ plaketi OYDER Başkanı Z.Alp Gülan ve OYDER eski başkanları tarafından takdim edildi. 

OYDER’e üye yetkili satıcıları bir araya getiren gecede otomotiv ile ilgili konular gündemin birinci maddesiydi. Gala gecesinde eski ve yeni kuşak otomotiv yetkili satıcıları deneyimlerini paylaşırken, plaket töreninde duygu dolu anlar yaşandı.

Sektörde 44. Yılını tamamlayan Boranlar Otomotiv adına gecede ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akyurt, OYDER Başkanı Z.Alp Gülan’dan aldı.

Türkiye’de otomotiv sektöründe 40 yılını aşan sayılı bayiler arasında olmanın onurunu taşımaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Serdar Akyurt, Mersin ilinde 40 yılını aşan tek otomotiv firması olmanın da kendilerine ağır bir sorumluluk yüklediği, bu bilinçle hareket ettiklerini ifade etti. Mesleğinde geçmişden bugüne sektörde yaşadığı değişimler ve deneyimlerin şirketine kattığı değerlerin ne kadar önemli olduğunu da dile getirdi. 

Değişen zaman ve şartlara ayak uydurabilmenin devamlılıkta esas olduğunun altını çizen Serdar Akyurt, her yapılan işte güvenin esas olduğunu, bayiliğini yürüttükleri Fiat ve Toyota markalarının müşterileri ve çalışma arkadaşları ile birlikte güvenin ve de iyi bir ilişkiye dayalı olduğunu ifade etti. 

44 yıldır beraber büyümelerini sağlayan tüm müşterilerine ve bu yolda omuz omuza olduğu çalışma arkadaşlarına da teşekkürlerini iletti.

Editör: Barış Köksal