Bir otomobil, bir lansman; Derya Grup

Lafı hiç uzatmadan Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış ve ekibini tebrik etmek istiyorum..

Hayatında Mersin’den başka il, Türkiye’den başka ülke görmemiş zat-ı muhteremlerin Mersin’i ‘Dünya Kenti’ olarak nitelendirdiği her ortamda Mersin’in ‘Dünya Kenti’ olmadığını, aksine daha çok çabalayıp, ‘Dünya Kenti’ olma yolunda ilerlemesi gerektiğini savunuyorum..

Kentin genel manada alt yapısıyla, üst yapısıyla, mimarisiyle olduğu kadar, kent dinamiklerinin ortaya koyduğu etkinlikler ile ‘Dünya Kenti’ olgusu tamamlanır..

İşte tam bu noktada uzun zamandır yazmadığım köşe yazımı yazma mecburiyeti hissettim kendimde.. Ciddi bir uğraş sonucu ortaya konulan Volvo S90 Lansmanı Mersin Divan Otel’de gerçekleştirildi..

Kapalı salında gerçekleştirilen araç tanıtımının ardından, açık alanda keman dinletisi ve dans şovları ile tanıtıldı bir araç.. Mersin’de ilk kez böyle bir otomobil lansmanına şahit oluyoruz.. Bu davete katılan misafirler, kıyafetleri ile, seçkin isimlerden oluşması ile o lansmana renk kattılar..

Davetliler seçkin, araç muhteşem, sunum çok güzel ve bir de üzerine görsel şov ile olay tamamlanınca ortaya farklı bir sunum çıkmış..

Belli ki ciddi bir bütçe ayrılmış bu organizasyon için.. Ürün kalitesini ortaya koymak adına yapılan bu çalışma bence muhteşem sonuç verdi.. Araç satışı yapıldı mı yapılmadı mı bilmiyorum; fakat ilgilendiğim nokta da bu değil zaten..

Bugün Mersin’de üst segmentte yer alan tüm otomobil markalarına örnek olan bu lansmanın önümüzdeki günlerde diğer otomobil firmaları tarafından örnek alınması, hatta başka sektörlerdeki basit tanıtım kokteylleri yerine, bu tarz ciddi lansmanların gerçekleşmesi kentin dinamizmine ivme katacaktır..

Tebrikler Derya Grup..

Editör: Barış Köksal