6 yıl önce sadece Alfa Romeo, Lancia kullanıcıları ve 20 araçla başlayan Geleneksel Müşteri Buluşmaları, 2013 yılında JEEP kullanıcılarının da katılımı ile bu yıl 229 araç ve 800 katılımcı ile son sürat devam ediyor.

Bilen Otomotiv Alfa Romeo –Jeep Genel Müdürü Ercan Memiş “ bu yıl 6.’sını düzenlediğimiz Geleneksel Müşteri Buluşmalarımız bize çok büyük güç ve gurur veriyor ”dedi.



Bu aktivitenin son derece özel bir hazırlık süreci sonrası ve her yıl düzenli olarak Mayıs ayında yapıldığını söyleyen MEMİŞ, amaçlarının ise müşterilerinin her zaman kendilerini özel ve farklı hissetmelerini hedeflediklerini kaydetti.
Bilen Otomotiv’in Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti parolası ile yola çıktığını ve bu yolda tüm müşterilerine layık olmayı, onlara her an, en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını söyledi.



“Yapılan aktivitenin de, bu klasmanda ve içerikte herhangi bir benzeri yoktur”, diyen Memiş “Müşterilerimizin araçlarını aldıktan sonra, onların yanlarında olduğumuzu hissettirmek ve her zaman onlara sahip çıktığımızı göstermek için, bu güzel bahar gününde, büyük Alfa Romeo –Jeep ailesini bir araya getiriyoruz” dedi.

“Bilen Otomotiv’in yaptığı bu dev organizasyonlar sonrası, müşterin birbirleri ile tanışıp, kaynaşıp ve sosyal ilişkiler kurması BİLEN OTOMOTİV ailesinin en büyük kazancıdır” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 


 
Editör: Barış Köksal