Bilen Otomotiv showroomunda buluşan Bilen Otomotiv ailesi, 200'ü aşkın araçla şehir turu atarak gövde gösterisi yaptı. Alfa Romeo ve Jeep kullanıcılarını bir araya toplayan Bilen Otomotiv, Marehan'da düzenledikleri organizasyonla müşterilerine mutlu bir pazar yaşatmayı başardı. Müşteri memnuniyetini üst seviyelerde tutan Bilen Otomotiv, geleneksel hale getirdikleri Müşteri Buluşmları Etkinliği ile fark yaratmaya devam ediyor. 

Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte 800'ü aşkın davetli doyasıya eğlenme fırsatı buldu. Halat çekme, yumurta taşıma, yoğurt yarışması, canlı langırt, sandalye kapmaca gibi çeşitli yarışmalar sonrasında birinci olanlara birbirinden güzel hediyeler verildi. 

Müşterilerin birbirleri ile kaynaşmasını sağlamak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen Müşteri Buluşmaları Etkinliği'nin Bilen Otomotiv Ailesi için önemine dikkat çeken Bilen Otomotiv Alfa Remeo&Jeep Genel Müdürü Ercan Memiş, 'Bilen Otomotiv olarak geleneksel olarak bu yıl 7.'sini düzenlediğimiz Müşteri Buluşmaları Etkinliği bizim için çok anlamlı. Müşterilerimiz ile bir araya gelerek mutlu bir pazar geçiriyoruz. Bilen Otomotiv müşterileri bizler için her zaman ön plandadır ve onların her biriyle farklı bir bağımız var. Biz müşterilerimizi hiçbir zaman ayırt etmeden onları Bilen Otomotiv ailesinin bir ferdi olarak gördük ve bu böyle devam edecektir. Düzenlediğimiz etkinliğin amacı müşterilerimizin birbirleri arasında kaynaşmalarını sağlayarak dostluk kurmalarını amaçlamak ve bizlerle de olan bağlarını pekiştirmektir. Bu etkinlikte bir arada olduğumuz ve olamadığımız bütün müşteri dostlarımıza yola Bilen otomotiv ile çıktıkları için teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.

Program müzik ve eğlence eşliğinde akşam saatlerine kadar sürdü.





 
Editör: Barış Köksal