Operasyonel araç kiralama hizmeti veren BEYLERFİLO Mersin 34.cadde ye açılan merkez ofis ile uzun dönem araç kiralamada hizmetlerini iyileştirerek müşterilerin 7/24 sorunsuz bir şekilde hizmet almasını sağlıyor. 

3 yıl önce sıfırdan başlayıp bugünlere geldiklerini söyleyen genç iş adamı Cem Gökhan Bozkurt hizmet kalitesini sürekli yenileyerek %100 müşteri memnuniyeti sağlamayı hedefliyor

Tek araç için de 100 araç için de çözümlerinin olduğunu araçları sıfır km ' ilk kullanan siz olun ' prensibi ile müşterilerine hizmet verdiklerini belirten Bozkurt; Beyler Filo olarak Mersin'de kurumsal araç kiralama firması olma yolunda ilerliyoruz. Sıfırdan başladığımız bu yolda Mersinlilere en kaliteli ve güvenilir hizmeti verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İnovatif bir kurum mantığı ile hareket ediyoruz ve bu düşüncemiz bizi her geçen gün daha güçlü hale getiriyor' dedi.

Bozkurt, gelen taleplere göre 12/24/36 aylık araç kiralamalarında istenilen marka model araçları 15 gün içerisinde sıfır km olarak tedarik edildiğini Nisan ayından itibaren Ticari araçların filo olarak kiralanmasına önem vereceklerini söyledi

BEYLERFİLO OPERASYONEL ARAÇ KİRALAMA  Mersin'in filo kiralama markası yaptıklarını ancak bunun bir başlangıç olduğunu hedeflerinin Türkiye de ve Dünya da lider bir marka olmanın bunun için de sürekli inovasyon çalışması yaptıklarını daha da çok çalışacaklarını dile getiren Bozkurt, Mersin'in araç ihtiyacını karşılayacak.

Beyler Filo İletişim:

0850 223 51 33   -   0532 160 44 60
Editör: Barış Köksal