Mersin Oto Galericiler Derneği Başkanı Bekir Selvi, Türk milletinin 30 Ağustos'ta olduğu gibi 15 Temmuz'da da alnının akıyla vatan mücadelesinden zafer ile çıktığını belirtti. Selvi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Türk milleti için büyük öneme sahip olduğunu ifade etti. 

Türk milletinin Kurtuluş Savaşı'nda kaderini kendi elleriyle çizdiğini ve kayıtsız şartsız egemenliğini tüm dünyaya ilan ettiğini söyleyen Başkan Selvi, "Aziz milletimizin en önemli değerlerinden olan özgürlüğünü muhafaza uğruna verdiği cansiperane mücadele sonrasında kazanılan büyük zaferin 94. yıldönümünü idrak etmenin mutluluğunu ve onurunu hep birlikte yaşamaktayız. Türk milleti ve ordumuz; 30 Ağustos Zaferi'yle her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bin yıllık vatanımızı parçalamak isteyenlere hak ettikleri cevabı en iyi şekilde vermiştir. Bugün de, milletimiz birlik ve beraberliğiyle tüm zorlukların üstesinden gelmektedir" dedi.

Türk Milleti’nin 30 Ağustos'ta olduğu gibi 15 Temmuz'da da alnının akıyla vatan mücadelesinden zafer ile çıktığını belirten Selvi, "30 Ağustos Zafer Bayramı'nın bir benzerini 15 Temmuz'da yaşadık. Terör ya da başka hiçbir güç birliğimizi, beraberliğimizi bozamayacak. Türk Milleti bu oyunlar ve saldırılar karşısında hep dik durmuştur. 30 Ağustos'ta olduğu gibi 15 Temmuz'da da bu oyunlara karşı Türk milleti yeni bir zafer kazanmıştır. Bu duygularla, bizlere bu büyük zaferi armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşı ve 15 Temmuz kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum' dedi.
 
Editör: Barış Köksal