Uzun yıllardır AK Parti Mezitli İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan Sercan Eşmen tarafından Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu’ya tahsis edilen 2,5 çevreyolu üzerindeki Seçim Koordinasyon Merkezi yoğun katılımla açıldı.

SKM açılışına AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu, MHP Yenişehir İlçe Başkanı Umut Topal, AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, AK Parti ve MHP’nin il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SKM’nin açılış konuşmasını yapan Topçu, Cumhur İttifakı’nın masa başında kurulan bir ittifak olmadığını belirterek, Cumhur İttifakı’nın milletin ve ülkenin bekası için kurulduğunu ifade etti. Topçu, ‘Cumhur İttifakı masa başında kurulmuş bir ittifak değildir. Cumhur İttifakı ülkemizin ve milletimizin bekası için kurulmuş bir ittifaktır. Cumhur İttifakı Büyükşehir’de Hamit Tuna, Yenişehir’de Bekir Topçu kazansın diye değil, milletimize zeval gelmesin diye yapılmış bir ittifaktır. Ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim, aşığı olduğum Yenişehir’e hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum’ dedi.

Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Hamit Tuna ise, Toroslar’daki başarısını anlatarak, Büyükşehir’de büyük projelere imza atacaklarını belirtti. Tuna, ‘Uzun yıllar önce Toroslar Belediye Başkanı seçildiğimde Toroslar köy statüsünde gelişmemiş bir yerleşim yeriydi. Bizler gece gündüz demeden çalışarak Toroslar’ı şuanda Mersin’in en güzide merkez ilçesi haline getirdik. Bizler görev verildiği sürece görevimizi her zaman mükemmeliyetçi bir ruhla yerine getirdik. Büyüklerimiz tarafından verilen Cumhur İttifakı Mersin adaylık görevini kapı kapı, mahalle mahalle, sokak sokak gezerek ve tüm gönüllere dokunarak layığı ile yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın’ ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal