cukurovaexpres.com - ÖZEL HABER

Türkiye’nin ekonomik bir saldırıya maruz kaldığını belirten Başkan Topçu, ‘ Türkiye’yi dolar üzerinden ekonomik ambargo uygulayarak zedelemek isteyen kim olursa olsun milli ve dik duruşumuzdan ödün vermeyeceğiz...  Bilelim ki bu sıkıntı hepimizin ortak sıkıntısı, çözersek ortak çözeriz; Dayanışmayla, akılla, inanç ve kararlılıkla...’ dedi.

‘Bu topraklara herkesin borcu var’

Ekonomik sorunun el birliği ile üstesinden gelinebileceğinin altını çizen AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Topçu, ‘ Dim dik ayaktayız. Sonuna kadar devletimin yanındayım. Bir birey olarak, baba olarak, esnaf olarak, siyasi yönetici olarak tüm rollerim çerçevesinde Milli duruşumdan asla ödün vermem. Bu topraklara herkesin borcu var. Milli çıkarlarımız her türlü şahsi çıkarımızdan önce gelir. Bu günler geçecek elbet. Neler neler geçmedi’ dedi.

Topçu son olarak, ‘Milli duruşa en büyük desteği, dolarlarını yastık altında tutan iş insanları ve vatandaşlarımızın, dolarlarını bozdurarak sağlamaları gerekiyor. Bu duruş ülkemiz üzerinden oynanan ekonomik oyunlara karşı ne kadar kararlı olduğumuzun göstergesi olacaktır’ ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal