Geçtiğimiz günlerde İstanbul Fuatpaşa yalısında gerçekleşen Best Of Years 2021 Yılın En’leri ödülleri Özge Ulusoy’un sunuculuğunda özel bir gala ile sahiplerini buldu. 

Yaklaşık 350 katılımcının eşlik ettiği ödül töreninde ulusal kategorilerde bir çok başarılı sanatçı ve iş insanının bir araya geldiği törende Mersin’in başarılı iş kadınlarından Demirdağ Plastik ve Modern Tarım Ürünleri  Yönetim  Kurulu Başkanı Bahar Demirdağ kurucusu olduğu marka adına “Yılın Başarılı Tarım Plastik Üretim Markası” ödülünü aldı. Mersin’de kendi sektöründe başarılı işlere imza atan Bahar Demirdağ aldığı ilk ödül ile mutluluğunu dile getirirken ödülü tüm emekçi kadınlar adına aldığını belirterek "Bu ödül bize şans getirsin" temennisinde bulundu. 

"KADIN GİRİŞİMCİLER DESTEKLENMELİ"


Törende konuşan Demirdağ, "Öncelikle bu organizasyonu gerçekleştiren "Best Of Years 2021"de emeği geçenlere ve bizi bu ödüle layık görenlere teşekkür ediyorum. 2 yıl önce kurduğumuz Demirdağ Plastik ile Modern Tarım Ürünleri sektöründe ciddi bir ivme kazandık. Ağabeyim ve kardeşim ile birlikte birçok başarılı projeye imza attık. İhracat noktasında büyük gelişmeler yaşadık. Ben bir kadın girişimci olarak şunları söylemek istiyorum. Bilinmelidir ki kadınların yapamayacağı hiçbir iş yoktur. Bu gün Türkiye'nin her yerinde pompacısından, oto yıkamacısına, sanayicisinden, restorancısına kadar her alanda kadın gücü hakim. Fakat kadın şunu da belirtmeliyim ki kadın girişimcilerimiz yeterli desteği göremiyor. Kendi işini kurmak isteyen kadınlarımıza daha fazla imkan ve pozitif ayrımcılık tanınması gerektiğini düşünüyorum. Bunun için de bizlere büyük görevler düşüyor. Ben bu ödülü kendi ayakları üzerinde durabilen kadın girişimcilere armağan etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.


 

Editör: Barış Köksal