BMMG Başkanı ve İstanbul SMMM Odası Başkan Adayı Turgay Kanarya salonu dolduran yaklaşık 1300 meslek mensubuna hitaben coşkulu bir konuşma yaptı, konuşmasında yıllardır biriken mesleki sorunlara değinen Turgay Kanarya; çözümlerin Bağımsız Mali Müşavirler Grubu’nda olduğunu söyledi.

Açılış konuşmasında konukları selamladıktan sonra, Grupta ve mutfakta emeği olan ekip arkadaşlarını sahneye çağırarak, birinci, iki bininci, üç bininci, dört bininci, beş bininci, altı bininci, yedi bininci ve sekiz bininci üyelerini Gruba kazandıran BMMG Üyelerine Plaketlerini Verdi. Ayrıca; En beğenilen Kadın Kuşağı Programı Sunucusu SHOW TV de yayınlanan "Zahide Yetiş" le Programına,2015 Yılı En Beğenilen Ekonomi Haberleri ödülü Haber Türk Gazetesine, 2015 Yılı En beğenilen Borsa ve Finans Sitesi Borsa Gündemine, En beğenilen Haber Portalı Mynet' e ve En Beğenilen Muhasebe

Haber dalında seçilen İktisadi Haber’e, En Beğenilen Psikolog, Yazar ve Televizyon Programcısı Üstün Dökmen’e plaketleri verildi. Daha Sonra Kafkas Grubunun gösterileri ile Geceye Start verdiler. Geceyi muhteşem sahnesiyle Muazzez Ersoy renklendirdi.










 
Editör: Barış Köksal