Mersin İdmanyurdu camiasının sevilen isimlerinden geçmiş dönem futbol şube sorumlusu genç iş adamı Aydın Oğuz yaptığı sosyal medya paylaşımında Kırmızı Lacivertli taraftarların isteği üzerine başkan adayı olabileceğini duyurdu. Oğuz yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

 Sevgili Mersin İdmanyurdu ailesi..

Bilindiği üzere 28 Eylül’deki Genel Kuruldan bu yana takımımızın içine sürüklendiği kaosun ve yaşanılan travmanın etkisini hala hissetmektedir. Bu bağlamda o günden bu yana her zaman Ali Tekin’i eleştirdim, sorguladım ve sorduğum hiçbir soruya cevap alamadım. Mersin İdmanyurdu’na ekmeğini, emeğini ve alın terini vermiş, bu şanlı kulüpte Futbol Şube Sorumluluğu yapmış bir kişi olarak yaşadığımız bu süreçte taşın altına elimi değil gövdemi koydum. Ali Tekin ve Yönetiminin gerçek yüzünü göstermek adına yaktığımız ateş ve başlattığımız hareket kar tanesi iken bugün malesef çığa dönüşmüştür.
Mersin İdmanyurdu sevdalıları;

Sizlere Ali Tekin ve Yönetimindeki kişileri tek tek anlatmayacağım. Kim ve ne olduklarından bahsetmeyeceğim. Çünkü bugün geldiğimiz noktada kim, ve ne amaçla kulübe geldiklerini tüm kamuoyu görmüştür. İftiralarına, yalanlarına, dolanlarına ve tüm rezilliklerine herkes şahit olmuştur. Son olarak üye listesinde yaptıkları skandal ise bardağı taşıran son damladır. Bu kulübün vazgeçilmezleri arasında yer alan birbirinden değerli isimler silinerek yerlerine yenileri yapılmıştır. Buradaki amaç kulübe sahip olmak ve kendi kirli amaçlarına takımı alet etmektir. Dün olduğu gibi bugünde buna Aydın Oğuz olarak izin vermeyeceğim. Mersin idmanyurdu’na gönül ve emek vermiş, menfaatsizce desteklemiş tüm Mersin İdmanyurdu sevdalılarına çağrımdır.

Gün SİNE-İ MİLLETE dönme vaktidir. 

Bu bağlamda yakacağımız ateş ve başlatacağımız kutlu yürüyüş sayesinde kulübümüzü bu iş bilmezlerden ve art niyetli şahıslardan kurtarmak adına şahsi menfaatlerini, takımın menfaati üstünde görenlere, haksızlığa, hukuksuzluğa ve adaletsizliğe karşı Aydın Oğuz olarak sorumluluk alıyorum. Mersin İdmanyurdu’nu sahipsiz bırakmamak adına Mersin İdmanyurdu sevdalılarının işaret ettiği yerde olacağıma söz veriyorum. Gelin SİNE-İ MİLLETE dönelim, kulübümüzü bu insanlardan kurtaralım. Şunu da bilin ki gerekirse ve kulübü sahipsiz bırakmamak adına, taraftarımızın da takdirini alırsam bir yönetim listesi oluşturup başkanlığa aday olurum. 

Gün Mersin İdmanyurdu günüdür.

Gün Kurtuluş günüdür. 

Gün SİNE-İ MİLLET’e dönme günüdür.

Editör: Barış Köksal