Kurulduğu günden bu yana Mersinlilerin büyük ilgisiyle karşılaşan Asrın Tantunisi, pandemi döneminde paket serviste en çok tercih edilenler arasında yerini aldı. Hijyen kurallarına büyük ölçüde dikkat etmesi, farklı ekmeği ve etin kalitesi ile ön plana çıkan tantuni restoranı, Mersinlilere tantuniyi yeniden sevdirdi. 

Pandeminin getirdiği olumsuz etkileri ekarte etmek amacı ile paket serviste yeniliklere imza atan Asrın Tantunisi, tantuninin yanında servis edilen ürünleri "kişiye özel" jelatinli paketlerde ayrı ayrı servis ediyor. Hijyen kurallarının yanı sıra istenilen siparişin sıcak bir şekilde ulaşmasına da özen gösteren Asrın Tantunisi, farklı lezzeti Mersinliler ile buluşturmaya devam ediyor. 

Yeniliğin ve hijyenin gıda sektöründe olmazsa olmazlardan olduğunu söyleyen işletmeci Murat İmamoğlu, "Pandemi dönemi tüm gıda sektörünü olduğu gibi bizi de olumsuz yönde etkiledi. Fakat biz bu durumun getirdiği zorlukların altında ezilmek istemedik ve sürekli yenilik yapmaya devam ettik. Pandemi döneminden önce de titizliğimizle ön plana çıkmıştık. Şimdi de paket servislerimizde aynı hijyenin fazlasını yapmaya özen gösteriyoruz. Paket servislerimiz tanuninin yanında verilen ürünler dahil olmak üzere ayrı ayrı paketliyoruz. Ustamızdan paketi götüren personelimize kadar maske ve hijyen kurallarına büyük önem  gösteriyoruz. Şu anda paket serviste büyük bir ivme yakaladık diyebilirim. Asrın Tantunisi Mersinlilere tantuniyi yeniden sevdirdi. Bu güven de bizi oldukça mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal