Antalya ve Alanya bölgesinin otellerinde yemek hizmeti veren usta aşçılar Arbella tesislerini gezerek Arbella Makarnalarının üretimini yerinde inceledi. Arbel A.Ş hazırladığı sunum ile aşçı ve restoran şeflerine Arbella Makarnanın özelliklerini sundu. 

Arbella Makarnaları hakkında aşçı ve restoran şeflerine bilgiler veren Arbella Makarna Genel Müdürü Abdülkadir Külahçıoğlu, tüketiciye farklı lezzetler sunmak adına bir yol izleyen Arbella Makarnalarının sağlıklı ve farklı lezzetlere sahip olmasının nedenlerini anlatarak, ‘ Arbella’yı diğer markalardan en önemli özelliklerden birisi; ham maddesidir. Biz Arbel A.Ş olarak buğdaylarımızı yaşadığımız bölge gereği doğru yerlerden, en iyi kaliteye sahip olan yerlerden alma şansına sahibiz. Makarnamızı durum buğdayı dediğimiz buğday ile yapıyoruz. Durum buğdayı Türkiye’de Güneydoğu’da ve İç Anadolu bölgesinde yetişiyor. Biz konumumuz gereği iki bölgede de yetişen buğdayların en kaliteli olanlarını seçerek alıyoruz. Bu iki buğdayın karakteristik özellikleri birbirinden farklıdır. Arbella’nın farkı ise; bu buğdayları özel bir formilasyon ile harmanlayarak, gerek protein açısından gerekse lezzet açısından en kaliteli makarnayı tüketicilerimizle buluşturmaktır. Bunların yanı sıra doğru ambalajları kullanmakta çok önemlidir. Yurt dışında tasarlanan ve tamamen çevre dostu olan ambalajlarımız ile de farkımızı ortaya koyuyoruz. ‘ dedi.



İthalat ve İhracat alanında geniş bir ağa sahip olan Arbel A.Ş, inovatif düşünce ile ürettiği ürün yelpazesini her geçen gün genişletiyor. Arbella Makarnalarının özelliklerinin anlatıldığı sunumdan sonra aşçı ve restoran şeflerine Arbella Makarnaları tattırıldı. Birbirinden değişik soslarla hazırlanarak servis edilen Arbella makarnaları, bu işin ehli olan aşçı ve restoran şeflerinden tam not almayı başardı. Yenilen yemeğin ardından Arbella Makarna Genel Müdürü Albülkadir Külahçıoğlu tarafından heyete ziyaretlerinden dolayı plaket takdim edildi. 

 

Editör: Barış Köksal