Mersin iş dünyasına sağladığı yurt dışı organizasyonları ile Mersin’de adından söz ettiren Altındere Turizm, yurt içi ve yurt dışı turizmine damga vurdu. Açıldığı günden bu yana yoğun tempo ile iş dünyasına turizm danışmanlığı yapan Altındere Turizm, kurumsal çalışma sistemi ile yoluna emin adımlarla devam ediyor.

YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR

Çamlıbel’de hizmete açtıkları yeni ofisi ile misafirlerini şık ve ferah bir ortamda karşılayan Altındere Turizm, yaklaşan yılbaşı dolayısıyla tatil programı yapanlara bütçe ve tarzınıza uygun otellerde en uygun fiyat seçenekleri ile turizm danışmanlığı hizmeti veriyor.

Mersin iş dünyasına ve Mersinli vatandaşlara daha kaliteli hizmet verebilmek için yenilendiklerini ifade eden Altındere Turizm kurucularından Leyla Ruken Yolcu, ‘Kısa zamanda Mersin iş dünyasının gerek yurt içi gerekse yurt dışı organizasyonlarını yürüterek, büyük projelere imza attık. İnovasyon ışığında ilerleyen firmamızın Mersinlilere daha güçlü ve daha kaliteli hizmet vermesi için yeni ofisimizi şık ve sade bir tasarımla dizayn ettik. Misafirlerimizi daha ferah bir ortamda karşılamak ve tatil düşüncelerini birlikte planlamak adına yeni ofisimizde ağırlamaktan onur duyacağız’ dedi.

‘GÜÇLÜ EKİP, GÜÇLÜ ORGANİZASYON’

Mersin’de güçlü ekiple çalıştıklarını belirten Altındere Turizm kurucularından Nurdan Altındere ise; ‘Altındere Turizm, yerel merkezli bir kuruluş olmasına rağmen ulusal ve uluslararası organizasyonlara imza atan bir kuruluştur. Mersinlilere ve Mersin iş dünyasına hizmet vermenin ve tercih edilen marka olmanın gururunu yaşıyoruz’ dedi.

Altındere Turizm İletişim: 0553 715 33 33 - 0324 233 06 07

Editör: Barış Köksal