Mersin iş dünyasının güvenilir markası haline gelen Altındere turizm, düzenledikleri yurt dışı tur organizasyonları ile fark yaratıyor. Mersin'in önde gelen kurum ve kuruluşlarına yurt dışı organizasyonları kapsamında danışmanlık hizmeti veren Altındere Turizm, gerçekleştirdikleri yur tdışı çalışma ziyaretleri ile iş dünyasını etkilemeyi başardı. 

Alanında uzman ekip kadrosu ile acente sektörünün her alanında faaliyet gösteren Altındere Turizm, sağladıkları imkanlarla iş dünyasının yanı sıra vatandaşlara da tatil fırsatları sunuyor. 

İş dünyasının Altındere Turizm'e olan güvenlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Altındere Turizm kurucuları Leyla Ruken Yolcu ve Nurdan Altındere, 'Altındere Turizm acentesı olarak iş dünyasına sağladığımız hizmetlerden dolayı güvenilir bir firma olmaktan gurur duyuyoruz. Kısa sürede Mersin'de başarıyı yakalayarak her geçen yıl kendini yenileyebilen bir yapıya sahibiz. Ekibimiz ile birlikte Mersin'de özellikle yurt dışı gezi, fuar ve yatırım etkinliklerimizde vermiş olduğumuz danışmanlık hizmeti ile iş dünyasının güvenini kazandık. Mersin'in önde gelen kurum ve kuruluşları ile çalışarak öncü bir firma haline geldik. Başarımızı sürdürülebilir hale getirmek ve yaptığımız işleri inovatif fikirlerimizle süslemeye yönelik çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir' ifadelerini kullandılar.

'MERSİN'İN GELİŞMESİ ADINA BERABER HAREKET ETMEK ÇOK ÖNEMLİ'

Mersin'de faaliyet gösteren kurum, kuruluş, dernek ve üst düzey firmaların Mersin merkezli işletmelere öncelik vererek Mersin'in kalkınmasına destek olunması gerektiğinin altını çizen Leyla Ruken Yolcu ve Nurdan Altındere, 'Mersin'de iş hacmi yüksek firmaların kurum ve kuruluşların Mersin'e kazandırmak adına her türlü işlerinde İstanbul firmalarına yerine Mersin merkezli firmalarla çözüm ortaklığı yapmaları gerekiyor. Biz kendi içimizde bunu sağlayabilirsek Mersin ekonomik kalkınma açısından çok daha farklı yerlere gelecektir. Birçok üst düzey firma en küçük işlerini bile İstanbul merkezli firmalar üzerinden yürütüyor. Oysa ki Mersin'de onların iş ağını üstlenebilecek birbirinden kaliteli işletmeler var. Mersin'in kazanmasını istiyorsak önceliğimiz Mersin'de yapılan iş gücü olmalıdır' ifadelerini kullandılar.

Editör: Barış Köksal