Birbirinden yeni fikirlerle organizasyona farklı bir soluk getiren Daraba Event, orjinal fikirleri ile davetlilere keyifli anlar yaşatıyor. MODER Güz Şenliği'nde otomobil parçalardan oluşan müzik aletleri perküsyon gösterisi ile dinleyenleri hayran bıraktı. Kuruma ve organizasyona uygun fikirler tasaryalan ve bunları titizlikle uygulanan Daraba, uzman ekip kadrosu ile Mersin'de organizasyon sektöründe yakaladığı başarıyı emin adımlarla sürdürüyor.


Her geçen yıl hizmet ağını genişleten ve bünyesinde onlarca uzman personel çalıştıran Daraba Event, film, reklam, organizasyon, prodüksiyon, basın gibi alanlarda kurum ve kuruluşların bir numaralı adresi haline geldi. Cezmi Yılmaz tarafından kurulan Daraba Event, sadece Mersin ile kalmayıp Türkiye'nin çeşitli illerine yayılan markalaşma yolundaki çizgisinden ödün vermiyor. 

KURUMSALLIK ÇİZGİSİ

Mersin'de birçok organizasyon ve medya şirketi arasında göze en çok batan şirket konumunda olan Daraba Event, kurumsallık olgusu ile hareket ederek Mersin'in ve çeşitli illerin önemli organizasyonlarına imzasını atmaya devam ediyor. Kısa süre içerisinde kendini kanıtlayarak Mersin'de dev firmaların danışmanlığını yürüten Daraba Event, çektiği reklam filmleri ile birçok firmanın vazgeçilmez güç ortağı haline geldi. 





 
Editör: Barış Köksal