Aday adaylığını açıklamak üzere AK Parti Mezitli İlçe Başkanlığı'nda vatandaşlar ile buluşan Ali Kıratlı, vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Düğün havasında geçen, yüzlerce kişinin katılığı toplantıda aday adaylığını açıklayan Kıratlı kürsüye çıkarken vatandaşların alkış tufanı ile karşılaştı. 

'Mesele AK Parti Meselesi değil, mesele herhangi bir siyasi parti meselesi de değil; Mesele tam bağımsız, kalkınma odaklı bir Türkiye hedefidir' diyen Kıratlı, 'Türkiye ne zaman ayağa kalkıp şahlanmak istese birileri hep engel oldu. Ta ki dünya lideri Sn. Recep Tayyip Erdoğan ülkenin başına geçene kadar. Bizim üzerimize düşen görev, bu kutlu davaya ömrünü adayan dünya lideri Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a yol arkadaşı olarak, Türkiye'yi ekonomisi en iyi olan 10 ülke sıralamasına koyabilmektir. Dünyadaki tüm mazlukların gözü kulağı 24 Haziran günü Türkiye'de gerçekleşecek olan seçimlerde olacaktır. mazlumların hakkını savunmak ve Türkiye'yi hak ettiği konuma getirmek adına seçim sürecinde elimizden gelenin fazlasını yaparak, başımız dik bir şekilde seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağımıza inancım tamdır.' dedi.

Önceki dönem AK Parti Mezitli İlçe Başkanı AK Parti Mersin Milletvekili aday adayı Ali Kıratlı'ya konuşmasının ardından vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Editör: Barış Köksal