Mersin Oto Galericileri Derneği Başkan Yardımcısı Ali Kıratlı, 'Ramazan’ın ardından kutlu bir bayrama birlikte eriştik. Öncelikle milletimin bütün fertlerinin, gönül coğrafyamızda ve dünyanın dört bir yanında yaşayan Müslüman kardeşlerimizin bayramını tebrik ediyorum. Bayramın bütün bir insanlığa huzur ve barış getirmesini, zulüm, mağduriyet, yoksulluk yaşayan insanların bu kutsal günler vesilesiyle, huzura, barışa ve kardeşliğe ulaşmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. 

Büyüklerin ellerinden öpmek, küçükleri sevindirmek, dargınların barışması, hastaları ziyaret etmek, kimsesizlerin yanında olmak, yoksullara kol kanat germek... Hepsi bayramlarda tazelediğimiz insanlık ödevimiz, geleneklerimiz.

Görüşerek, sarılarak, sohbet ederek sevgiyi çoğaltmalıyız. Ramazan bayramında birlikte çoğaltacağımız sevginin, her türlü sorunun çözümüne ve yaşam kalitemizin artmasına büyük katkı sunmasını diliyorum. 

Ramazan Bayramı’nda uzaktaki yakınlara ulaşmak için birçok vatandaşımız yollara çıkacak. Her zaman olduğu gibi bayramda da, aşırı hız, dikkatsizlik, uykusuzluk ve yorgunluk, kimsenin duymak istemediği kazaların en önemli sebebidir. Ruhen ve bedenen kendimizi iyi hissetmedikçe yola çıkmayalım. Trafikteki her bir vatandaşımızın azami dikkati sadece kendilerine değil, sevenlerine ve ülkeye borcudur. Kazasız belasız, sevinçli, umutlu ve huzurlu yolculuklar hepimizi mutlu edecektir. Sağlıkla, mutlulukla, birlikte nice bayramlara' dedi.

Editör: Barış Köksal