Akgül Otomotiv Mersin Auto Center’daki yerine taşındı ve açılışını miting gibi bir tören ile gerçekleştirdi.

Açılışta Mersin’in otomotiv sektöründe önde gelen isimleri, iş dünyası ve müzik dünyasının önde gelenleri açılışa ilgi gösterirken, Mersin Auto Center Başkanı ve Akgül Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Akgül misafirlerle teker teker ilgilendi.

Mersin’in kuzeyinde bulunan Mersin Auto Center’a taşınan Akgül Otomotiv, faaliyetlerini burada sürdüreceğinin mesajını vererek diğer otomotiv sektöründe bulunan firmalara da çağrı yaptı.

Auto Center Başkanlığı’da yapan Akgül Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Akgül, açılış kurdelesini diğer otomotiv patronlarıyla beraber kesti.

Kurbanlar kesilerek dualarla açılışı yapılan Akgül Otomotiv, güçlü kadrosu ile müşterilerine kusursuz satış, ikinci el araç satışı hizmeti vermeyi hedefliyor.

“OTOMOTİV’İN KALBİ ARTIK MERSİN AUTO CENTER’DA ATACAK”

Akgül Otomotiv’in açılışı sonrası bir açıklama yapan Başkan Şahin Akgül, “Mersin Auto Center’ın açılması yerel ekonominin canlanması için çok önemlidir. Dileriz başka firmalarımız önümüzdeki günlerde yeni yerlerinde hizmete devam eder. Akgül Otomotiv, Mersin’in önemli otomotiv firmalarından birisi olmasındaki en büyük sebep, memnuniyet politikasının zirvelerde olmasıdır. Akgül Otomotiv artık Mersin Auto Center’da hizmetlerini sürdürecek. Otomotiv’in kalbi artık Mersin Auto Center’da atacak. Mersin Auto Center’da ilk açılışı yapmanın onuru ve şerefini yaşıyoruz. Açılışımızı esnaf arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirdik. Gelen ve gelmeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

OTOMOTİVCİLERE ÇAĞRI!

Mersin’deki diğer otomotiv firmalarının da Mersin Auto Center’da yerini almasını arzulayan Mersin Auto Center Başkanı Şahin Akgül, “Diğer firmalarımızın çarçabuk sitemizde yerlerini alarak, hizmetlerini burada sürdürmesi gerekiyor. şimdilik 40’a yakın firma yerlerini aldı. Otomotiv esnafı talep etmeye başladı. Kısa bir zaman sonra sitemizde faaliyetlerine tamamen başlayacak” şeklinde konuştu.

Açılıştan sonra davetliler yemek yemek için Auto Center Restaurant’a geçti. 
Editör: Barış Köksal